El bon moment del Barça CBS

Tres triomfs seguits, demostren el bon estat del bàsquet femení blaugrana

El diumenge 18, el Barça CBS s’imposava per 66 a 50 a un dels equips que lluita per entrar en el playoff del títol de la Liga Femenina Endesa com és el Durán Maquinaria Ensino de Lugo.

Amb aquest triomf, les blaugranes assolien tres triomfs consecutius, a la màxima competició estatal, davant Cadí La Seu, Embutidos Pajariel i el ja anomenat davant Ensino. Aquest tres triomfs han suposat que l’equip es distancia de la zona de descens, ara a 4 partits.

Les claus del ressorgiment

La bona ratxa blaugrana s’inicia el passat 27 de gener a la pista de La Seu d’Urgell amb un triomf per 62 a 71. Era un partit molt difícil ja que el Barça CBS no tenia ni a Paula Ginzo ni a Kristina Rakovic a més de Roselis Silva, totes elles baixa per lesió.

Les incorporacions de Paula Estebas i Taylor Wurtz s’anaven assentant i ja podien aportar a l’equip la seva experiència en partits de nivell.

Un Barça CBS molt ferm, amb Rakovic ja d’alta, feia un partit molt seriós davant Embutidos Pajariel, equip amb el que havia perdut a la primera volta, i deixa el triomf al Juan Carlos Navarro per 58 a 39, amb 1100 espectadors que van gaudir de la victòria de les d’Isaac Fernández

El darrer triomf davant Durán Maquinaria Ensino va ser amb el retorn a les pistes de Paula Ginzo. Les barcelonistes van realitzar un partit molt complert i durant molts minuts, en especial durant el segon quart, van jugar els millor bàsquet d’aquesta temporada, fet que les va conduir a un triomf per 66 a 50 davant un equip en llocs de playoff.

Les dades

Deixar a dos rivals a 39 punts (Embutidos Pajariel) i 50 (Durán Maquinaria Ensino) demostra l’alt treball defensiu de les blaugranes al Juan Carlos Navarro. Cal destacar que a La Seu, el Barça CBS va deixar a les locals en 62 punts i va anotar 71 punts fora de casa

A La Seu, Anderson, Wurtz, Estebas i Pendande per sobre dels 10 punts i Cruz amb 9 i Guerrero amb 8 per una valoració global de l’equip de 81, en una pista sempre complicada pels interessos blaugranes.

Davant Embutidos Pajariel, 48 rebots blaugranes, 14 d’ells en atac, demostren el poder blaugrana sota cistelles, amb Wurtz, Cruz i Pendande per sobre dels 10 punts anotats.

Amb el retorn de Paula Ginzo i amb baixa de Carol Guerrero, de nou el domini del rebot, amb 13 més de les rival i amb una valoració global de 71, el bàsquet blaugrana va tenir minuts de gran bàsquet per obtenir el tercer triomf davant Durán Maquinaria Ensino

Mirant al futur

Els dos propers reptes que tenen per davant les blaugranes, son la visita a la pista de l’Araski, dissabte 24 a les 19 h, un equip que lluita per les posicions de playoff i la visita del Spar Gran Canaria  al Juan Carlos Navarro, diumenge 3 de març a les 17.30 h.

Dos partits importants pel futur d’un Barça CBS, que vol assegurar la salvació primer i que està mostrant la seva millor versió en els darrers partits.