Un Barça fiable a domicili

Un Barça fiable a domicili

Els blaugranes són l'únic equip de la Lliga que es manté imbatut com a visitant amb 7 victòries i 5 empats en 12 partits

L'equip de Xavi Hernández no es deixa intimidar. És igual l'equip o l'escenari, els blaugranes sempre surten amb un objectiu clar: aconseguir els tres punts. A priori, sempre és més fàcil en els duels a casa on tens l'escalfor de tota l'afició, però els culers s'han convertit en autèntics experts en no conèixer la derrota en els xocs a domicili.

Ara com ara, el combinat de Barcelona és l'únic equip de la Lliga que es manté imbatut com a visitant, sumant 7 victòries i 5 empats en 12 partits, una xifra a l'abast de pocs clubs. A continuació, es troben el Madrid i el Girona amb també molt bons registres. El conjunt blanc acumula 9 victòries, 2 empats i 1 derrota i els de Míchel, 9 victòries, 3 empats i una derrota en 12 partits.

Una mirada europea

Si ampliem el focus i l'obrim a les millors competicions domèstiques europees, el Barça ja no lidera la taula, però hi continua present. Qui té un millor balanç de victòries i empats fora de casa mantenint la imbatibilitat és l'Inter amb unes estratosfèriques 10 victòries i 2 empats en 12 duels, xifra que li permet situar-se com a líder de la Serie A.

En segona posició, trobem el Bayern Leverkusen. L'equip alemany suma 9 triomfs i 2 empats en 11 duels, fet que també li permet encapçalar la Bundesliga. I tancant el top tres hi ha el Barça. El quart i únic equip que també es manté imbatut a domicili és el París Saint-Germain.

Dotze en ratxa a sis d'igualar el rècord

Ara bé, no és la primera vegada que el tècnic blaugrana aconsegueix aquestes xifres com a visitant. Entre la temporada 21/22 i la 22/23 va encadenar 19 partits lluny del temple blaugrana sense conèixer la derrota acumulant 13 victòries i 6 empats.

En el curs d'enguany ja en porta 12 consecutius, per tant, tan sols es troba a sis duels d'igualar el seu propi rècord i tenir l'oportunitat de superar-lo. Per fer-ho haurà de començar guanyant a l'Athletic Club i després vèncer a l'Atlètic de Madrid, el Cadiz, el Real Madrid, el Girona i l'Almeria. Uns xocs d'alta exigència que posarà punt final a la temporada amb un Sevilla - Barça a finals de maig, una gran ocasió per fer un ple d'imbatibilitat a domicili superant la fita assolida la temporada passada.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut