Bathco BM Torrelavega - Barça: Victòria solvent al Vicente Trueba (27-36)

Els blaugranes han tombat els càntabres amb una exhibició golejadora de Blaz Janc / FOTO: Luis Palomeque

Triomf contundent del Barça sobre el Bathco BM Torrelavega per 27-36. Els catalans han dominat el partit en quasi tota la seva totalitat. A excepció dels cinc darrers minuts de la primera meitat, els de Carlos Ortega han estat superiors als càntabres. Blaz Janc ha estat el gran artiller d'un equip blaugrana que ja es prepara per a l'exigent xoc de Champions League contra el Porto el pròxim dijous (20.45 hores).

20 minuts d'absolut control

El Barça ha imprès ràpidament la seva marca al Vicente Trueba. Els blaugranes han estrenat el lluminós amb un gol de Javier Rodríguez quan ben just el rellotge arribava als cinc minuts. Ençà la primera diana, els de Carlos Ortega no han donat opció als càntabres. Dika MemHampus WanneBlaz Janc han col·laborat en l'eixamplament de les distàncies entre ambdós equips. Tots tres, juntament amb Rodríguez, han marcat 13 dels 19 gols dels catalans, amb l'extrem esquerre com al màxim golejador amb quatre. Gran domini inicial que ha marcat una distància de fins a cinc gols entre blaugranes i taronges.

Els locals es reactiven

Els d'Alex Mozas, tot i això, no han volgut abaixar els braços. Quan semblava que el Barça agafava la directa i s'allunyava cada cop més del rival, el Torrelavega ha revifat. Amb un parcial de 4-1 al minut 28, els càntabres s'han ficat a un sol gol dels culers. Aquesta distància s'ha mantingut fins al final del primer període que ha finalitzat 18-19.

Segona meitat amb domini de principi a final

Els segons 30 minuts del partit han tingut un clar color blaugrana. Els de Carlos Ortega han abaixat els ànims de remuntada del Torrelavega des del primer segon. Janc ha continuat amb el seu xou anotador i ha posat terreny per mig entre els dos conjunts. Al minut 50, la distància entre càntabres i catalans ja era de vuit gols, amb aportació golejadora de Pol Valera Luis Frade que han estat claus per a la comesa culer. El Torrelavega ha estat fins a cinc minuts sense poder batre Emil Nielsen, que ha continuat amb la seva exhibició sota pals posterior al xoc contra el GOG. El porter danès ha finalitzat la segona meitat amb 11 aturades d'un total de 21 xuts.

Amb l'encert tant en defensa com en atac, el Barça ha acabat imposant-se al Torrelavega per 27-36. Amb la quarta victòria post-Europeu, els de Carlos Ortega ja es preparen per a dos xocs al Palau. El primer, contra el Porto en un partit de Champions League el pròxim dijous (20.45 hores).

FITXA TÈCNICA

Bathco BM Torrelavega, 27.
Barça, 36.

Torrelavega: Carlos Calle (6), Isidoro Martínez (6), Daniel Ramos (4), Javier Lombilla (4), Miguel de Cos (2), Adrián Fernández (2), Javier Muñoz (4) -set inicial- Mile Mijuskovic (2), Fernando González (0), Pablo Paredes (0), Jokin Aja (1), , Alonso Moreno (0), Carlos Gómez (0), Facundo Cangiani (1), Oswaldo Maestro (2), Mikolaj Czaplinski (1).

Barça: Gonzalo Pérez de Vargas (6), Dika Mem (5), Blaz Janc (7), Hampus Wanne (5), Timothey N'Guessan (2), Pol Valera (2), Javier Rodríguez (5) -set inicial- Emil Nielsen (11), Jonathan Carlsbogard (2), Aitor Ariño (2), Thiagus Petrus (0), Haniel Langaro (1), Oriol Zarzuela (1), Djordje Cikusa (0), Luis Frade (3), Petar Cikusa (1).

Parcials: 0-1 / 3-5 / 6-10 / 9-13 / 13-16 / 18-19 / descans / 19-22 / 22-25 / 24-29 / 24-32 / 24-34 / 27-36.

Àrbitres: Jesús Escudero i Jorge Escudero.