Robert Lewandowski:

Robert Lewandowski: "La setmana vinent és el moment ideal per fer un pas endavant"

En l'acte de cloenda dels Relats Solidaris de l'Esport, el davanter ha confessat que confia en que l'equip pot millorar i acabar la temporada satisfets de la feina aconseguida

Robert Lewandowski creu en el FC Barcelona. El davanter polonès és un ferm defensor del "tots units fem força" i confia que l'equip acompanyat de l'afició aconseguirà revertir la situació. La solució passa per millorar i mostrar un bon futbol sobre el terreny de joc, i el futbolista està convençut que ho aconseguiran.

Protagonista de l'acte de cloenda de la 18a Edició dels Relats Solidaris de l'Esport, el davanter ha pres la paraula per esperonar a l'equip de cara als dos propers reptes que afronten els blaugranes: "tenim un partit important dissabte i la setmana que ve un de Champions League. És el moment de jugar millor".

Conscient que el conjunt culer no passa per un bon moment després de l'empat a casa contra el Granada, el jugador ha volgut deixar clara la implicació del vestidor: "sempre volem jugar i guanyar i la setmana vinent és el moment ideal per fer un pas endavant".

Amb la mirada posada en aconseguir els tres punts en lliga, i aconseguir una valuosa victòria contra el Nàpols, Robert Lewandowski confia que en els mesos vinents l'equip podrà revertir la situació. Sense voler especular si es podran complir els objectius en forma de títols, el "9" culer ha explicat que és millor "anar partit a partit i ja veurem que passa al final".

Finalment, el polonès ha volgut llençar un missatge per l'afició culer: "Si ens mantenim junts estic segur que al final de temporada estarem contents amb el resultat i de com hem jugat".

_GP27161

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut