Xavi:

Xavi: "Necessitem el caliu de l'afició per aconseguir els tres punts"

En la roda de premsa prèvia al duel contra el Granada, el tècnic blaugrana ha valorat la dificultat del rival i com arriba l'equip a l'enfrontament

"Un rival difícil amb necessitats". Així ha descrit, Xavi Hernández el pròxim rival dels blaugranes en la competició domèstica en la roda de premsa prèvia al xoc. Conscient que el combinat andalús necessita els tres punts, el tècnic blaugrana ha valorat el canvi significatiu que ha fet l'equip amb l'arribada de Medina al vestidor: "Han millorat en l'aspecte defensiu i van amb més agressivitat en els duels".

I és que pel duel de demà, l'egarenc "imagina un Granada en bloc baix", un plantejament que complicarà la vida als barcelonins. Per aquest motiu, l'entrenador ha fet una crida a tots els culers perquè vinguin a l'Estadi: "necessitem la calor de l'afició per continuar amb la bona ratxa".

Elogis per als jugadors

Durant el transcurs de la compareixença, el tècnic blaugrana ha parlat dels integrants de l'equip. Preguntat per les lesions i el paper de cada jugador, el tècnic egarenc s'ha desfet en elogis cap a la plantilla blaugrana.

A banda de Vitor Roque, Oriol Romeu tampoc estarà disponible perquè arrossega molèsties, així i tot, Xavi Hernández ha dvolgut destacar "la seva implicació amb l'equip". També queda en dubte la participació de Sergi Roberto que "va just per a demà, però esperem que estigui al següent partit".

Ara bé, el combinat culer també recupera jugadors. Tal com ha afirmat el tècnic, Ter Stegen i Raphinha són possibles candidats a entrar en la llista de convocats. Recuperar al porter seria "una gran notícia, ja que és un futbolista fonamental per a nosaltres", igual que tenir disponible al brasiler que "està amb la mateixa mentalitat que abans de la lesió".

També hi ha hagut paraules d'admiració per als joves de la casa. El tècnic ha explicat que Pau Cubarsí "s'ha anat guanyant la confiança dels companys, la nostra i la titularitat en els darrers partits". També està molt satisfet amb Fermín a qui ha descrit com "una de les sorpreses més agradables de la temporada".

Gavi, evoluciona

Finalment, també ha tingut unes paraules per a Gavi, qui continua en el seu procés de recuperació: "Va molt bé. Millor del que s'esperava, però és Gavi: ell voldria estar ja. Està fent una recuperació de llibre. Ara ho ha assimilat i el veig implicat. Encara que no estigui al camp és una peça clau en el vestidor".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut