Cancelo i Lamine, entre els millors regatejadors de la Lliga

Cancelo i Lamine, entre els millors regatejadors de la Lliga

El lateral i l'extrem formen part del Top-3 de jugadors amb millor percentatge d'encert en el regat de la competició domèstica amb almenys 50 intents

João Cancelo i Lamine Yamal són sinònim de desbordament i perill. De fet, ocupen la primera i la tercera posició del rànquing de jugadors amb millor percentatge d'encert en el regat d'entre els futbolistes amb almenys 50 intents. En 19 partits disputats, el lateral portuguès ha completat 38 regats dels 61 que ha provat, un 62,3% d'encert. D'altra banda, l'extrem català, havent jugat 23 enfrontaments, té un 59,7% d'encert en el regat després d'haver-ne completat amb èxit 40 dels 67 intentats.

El primer lloc de Cancelo en la seva primera temporada al Club demostra la seva qualitat tècnica, mentre que Lamine, també en el seu primer any al primer equip i amb només 16 anys, demostra el futur que té amb la seva desinhibició al més alt nivell.

De la Lliga, només Luis Rioja, de l'Alabès, es cola entre els dos blaugranes en el Top-3. Així, la llista dels 10 millors regatejadors de la competició domèstica la completen Jude Bellingham, Álex Sola, Isco, Gerard Moreno, Jørgen Strand Larsen, Javi Guerra i Mason Greenwood.

També al Top-10 de les cinc grans Lligues

Tenint en compte les cinc grans lligues europees (LaLiga, Premier League, Ligue 1, Serie A i Bundesliga), tant João Cancelo com Lamine Yamal també es troben dins d'aquest Top-10 de futbolistes amb almenys 50 regats realitzats. El portuguès ocupa la 4a posició de la taula, només superat per Bruno Guimarães, John McGinn i Ross Barkley, mentre que el català està situat en el 7è lloc del rànquing.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut