Tot somriures i dues cares noves en l'entrenament post-Alabès

Tot somriures i dues cares noves en l'entrenament post-Alabès

Ter Stegen i Raphinha han fet part de la sessió amb el grup i segueixen progressant en el procés de recuperació de les seves lesions

Felicitat absoluta en l'entrenament dominical del Barça l'endemà de sumar la segona victòria seguida després de superar el test a Mendizorroza amb molt bona nota. Els blaugrana van desfer-se merescudament de l'Alabès per a confirmar la reacció mostrada en els últims dies, i que no volen que es quedi en un miratge.

A més, amb l'objectiu d'anar sumant més efectius a la causa en un tram decisiu de la temporada, amb el retorn de la Champions a l'horitzó, Xavi Hernández ha tingut dues grans notícies en aquesta sessió: Marc-André ter Stegen i Raphinha.

El porter i l'extrem han pogut fer part de l'entrenament amb el grup i segueixen progressant en el procés de recuperació de les seves respectives lesions. L'alemany, operat el passat mes de desembre dels seus problemes d'espatlla i, el brasiler, que va patir una lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa esquerra en la semifinal de la Supercopa d'Espanya a principis d'any, continuen treballant de valent per a tornar amb els seus companys.

Així doncs, en aquesta sessió de recuperació i compensació després del partit, Xavi Hernández ha pogut comptar amb tots els jugadors disponibles del primer equip a més dels juvenils Juan Hernández, Hugo Alba i Cristo. Ara, els culers tindran descans fins al dimecres, quan ja tornaran a la feina pensant en el partit del diumenge vinent contra el Granada a l'Estadi Olímpic (21.00h).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut