Alabès - FC Barcelona: La reacció culer, a examen

Alabès - FC Barcelona: La reacció culer, a examen

Després de guanyar l'Osasuna a casa, un equip en ratxa com l'Alabès mesura la força de la rèplica blaugrana a uns dies convulsos

El FC Barcelona, després d'aconseguir una victòria per la mínima contra l'Osasuna, viatja a Vitòria per disputar la 23a jornada de Lliga contra l'Alabès aquest dissabte (18.30h, DAZN). Els de Xavi Hernández buscaran una vegada més els tres punts per continuar perseguint les primeres posicions de la classificació de la competició domèstica.

En el partit de la primera volta disputat a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, els blaugranes van haver de remuntar un gol matiner de Samuel Omorodion. A la segona part, un doblet de Robert Lewandowski, el primer de cap i el segon de penal, va capgirar el marcador i els de Xavi Hernández van sumar tres punts molt necessaris. Com els d'aquest dissabte.

La convocatòria de Xavi

L'entrenador blaugrana, Xavi Hernández, ha convocat els següents jugadors per al partit contra l'Alabès: João Cancelo, R. Araujo, I. Martinez, Pedri, Lewandowski, Iñaki Peña,  Christensen, Fermín, Romeu, Vitor Roque, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, M. Casadó, Kochen, Cubarsí, Unai, Pau Víctor, Marc Guiu i H. Fort.

L'Alabès, en un bon estat de forma

El conjunt basc està en un gran estat de forma a la Lliga. Els de Luis García Plaza acumulen tres victòries consecutives a la competició domèstica i estan situats a l'onzena posició de la taula classificatòria, a 10 punts de la zona de descens. Samu Omorodion, que ja va marcar en el partit de la primera volta, i Luis Rioja, amb sis i quatre gols respectivament, són les principals armes ofensives de l'Alabès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut