El Barça, primer club del món en assolir els sis milions de seguidors a Threads

El Barça, primer club del món en assolir els sis milions de seguidors a Threads

La nova plataforma vinculada a Instagram també ha estat testimoni de primera mà de l’aposta del Club per ser referent en l’ecosistema digital

El FC Barcelona demostra una vegada més que segueix de ben a prop totes les noves tendències digitals, per tal d’apropar als seus seguidors d’arreu del món el dia a dia del Club i l’activitat dels seus i les seves esportistes. L’última gran plataforma que ha vist la llum, Threads, és la darrera mostra que el club blaugrana és un pioner.

El Barça va aterrar a Threads, una plataforma vinculada a Instagram, el passat 14 de desembre, la data que aquesta eina va obrir-se a Europa, i des d’aquell moment, el seu creixement ha estat exponencial, fins al punt de superar els sis milions de seguidors i seguidores en poc més d’un mes. Per posar en context aquesta xifra es pot explicar que és el primer club esportiu en assolir aquestes dades, per sobre del Manchester City, el PSG o el Manchester United, que ni tan sols arriben als cinc milions de seguidors.

Dades actualitzades a 29 de gener del 2024.
Dades actualitzades a 29 de gener del 2024.

De fet, d’entre els comptes de futbol, només la Champions League té millors números, amb vuit milions de seguidors, però cal tenir en consideració que és a la plataforma des del juliol de l’any passat, quan va veure la llum als Estats Units. Però, per exemple, l’NBA, que també va sortir aquell mes de juliol, es troba ara amb 6,3 milions de seguidors, tot i portar mesos d’avantatge a l’entitat blaugrana. Aquestes dues mencionades, la Champions league i l’NBA, juntament amb el FC Barcelona, són els tres únics comptes esportius en haver superat aquest llindar dels 6 milions de seguidors.

Uns números que, en definitiva, reflecteixen l'aposta digital de creació de continguts d'entreteniment del Club, que des de la creació del departament de Barça Identity potencia la l’ADN Barça als seus canals digitals, amb el propòsit també d'apropar els jugadores i jugadores a l'afició, captar noves audiències i continuar potenciant els seus jugadors i jugadores com a figures referents i d'inspiració més enllà de l’esport per a les noves generacions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut