Fuenlabrada - Barça Atlètic: Victòria de prestigi (1-2)

El filial blaugrana derrota el conjunt madrileny en un bon partit de tot l'equip

El Barça Atlètic ha aconseguit sortir victoriós del seu xoc contra el Fuenlabrada en derrotar l'equip madrileny per 1-2Unai Hernández ha encetat la llauna en rematar plàcidament una pilota al centre de l'àrea blava. A la segona meitat, un gol en pròpia porta d'Ale Galindo ha quasi sentenciat el partit. Manu Lama ha apropat els seus al marcador, però ha estat insuficient.

Primers compassos tranquils

Els jugadors de Rafa Márquez han aixafat la gespa de l'Estadi Fernando Torres amb ganes de dominar el joc. Tot i això, l'equip madrileny s'ha mostrat molt rígid i ha evitat molts atacs dels blaugranes. Mentre que els de Rafa Márquez han controlat la pilota, els de Carlos Martínez han aportat la contundència al joc. Tot i això, Javi Belman, al minut nou de partit, ha tret una mà miraculosa per als de blau, després d'un xut de Percan.

Unai Hernández, el més llest

En un enfrontament que no ha tingut més accions destacades durant els primers 30 minuts, ha estat el jove atacant badaloní el que ha aprofitat una jugada de rebots. Al minut 33, una acció col·lectiva ha vist com Cuéllar ha cedit la pilota a la vora del punt de penal a Garrido, el qual no ha pogut rematar-la a plaer. Un mal refús de la defensa del Fuenlabrada l'ha amortitzat Unai Hernández que ha perforat la porteria de Belman (0-1).

Els de Rafa Márquez han augmentat la intensitat del partit, però els Kirikos han tingut l'última de la primera meitat. Un remat de cap de Raúl Hernández s'ha enverinat, encara que els reflexos de Marc Vidal han evitat el gol dels madrilenys.

Gol en pròpia del 'Fuenla'

10 minuts després de la represa del matx, una jugada que ha nascut d'un fora de banda favorable al Barça, s'ha acabat resolent amb cinc tocs ràpids. Gerard Martín és qui l'ha començat i Jaume Cuéllar qui l'ha acabat. El granollenc s'ha apropat fins a la frontal de l'àrea i el seu xut ha rebotat primer en Stephen Buer, i després ha impactat sobre Galindo, que ha desviat la trajectòria de la pilota i ha marcat a la seva pròpia porteria (0-2).

Tanmateix, el Fuenlabrada no ha abaixat els braços i 12 minuts més tard, Manu Lama ha rematat de cap un córner llançat per Álvaro Barbosa i ha retallat distàncies per als locals (1-2). Aquest gol, però, ha estat insuficient per al Fuenlabrada, que no ha pogut apropar-se més a la porteria de Marc Vidal i ha acabat perdent contra el quadre blaugrana.

FITXA TÈCNICA

Fuenlabrada, 1.
Barça Atlètic, 2.

Fuenlabrada: Javi Belman, Alejandro Sotillos, David Alba, Manu Lama, Álvaro Barbosa (Maxim Fernández, min 88), Fer Ruiz, Ale Galindo (Yung-Cheng Yuan, min 88), Álvaro Bravo (Stephen Buer, min 45), Raúl Hernández, Carlos Benítez (Cristobal Márquez, min 45), Ilies Faure (Sergio Benito, min 79).

Barça Atlètic: Marc Vidal, Mamadou Mbacke, Sergi Domínguez, Marc Bernal, Gerard Martín, Aleix Garrido, Moha Moukhliss, Noah Darvich (Pelayo Fernández, min 73), Jaume Cuéllar (Dani Rodríguez, min 80), Diego Percan, Unai Hernández (Naim García, min 80).

Gols: 0-1, Unai Hernández (min 33); 0-2, Ale Galindo (PP, min 55); 1-2, Manu Lama (min 67).

Àrbitres: Daniel Pastoriza, Cristian Vázquez, Manuel Muñoz i Sebastian Pricopi.