Un onze de rècord al Villamarín

Un onze de rècord al Villamarín

Lamine Yamal (16 anys i 192 dies) i Pau Cubarsí (16 anys i 364 dies), protagonistes del primer onze de la història amb dos jugadors menors de 17 anys

La primera notícia del duel al Benito Villamarín ha arribat amb l’anunci de l’onze del FC Barcelona. Amb la presència de Lamine Yamal (16 anys i 192 dies) i Pau Cubarsí (16 anys i 364 dies) a l’alineació de Xavi Hernández es produïa un fet històric. Per primera vegada a la història (amb l'excepció de la jornada 2 de la temporada 1984/85, quan va haver-hi una vaga que va obligar els equips a jugar amb juvenils) un equip de la Lliga presentava un onze amb dos jugadors menors de 17 anys. Ha estat, a més, l'onze més jove del Barça aquesta temporada (una mitjana de 24 anys i 170 dies).

_SGB8000

Un rècord més per a Lamine Yamal

Per a Lamine Yamal, que ha signat un partit brillant, la fita assolida aquest diumenge a Sevilla és només una més dins del seu historial de rècords de precocitat. Cal recordar que el ’27’ blaugrana és el debutant més jove del Barça a la història de la Lliga, el debutant més jove tota la Champions i també el debutant més jove de la Supercopa d’Espanya al segle XXI, a banda del debutant i golejador més jove de la història de la selecció espanyola.

Pau Cubarsí: debut a la Lliga

Per a Pau Cubarsí, en canvi, el partit contra el Betis ha suposat el seu debut oficial a la Lliga. El jove d’Estanyol, que complirà 17 anys aquest 22 de gener, va fer el seu debut amb el primer equip dijous passat en el duel de Copa contra l’Unionistas de Salamanca i al Benito Villamarín, tres dies després, s’ha estrenat a la competició de la regularitat signant una actuació molt bona a l’eix de la defensa. 

_SGB7945

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut