El Barça Femení i Aitana triomfen als Globe Soccer Awards

El Barça Femení i Aitana triomfen als Globe Soccer Awards

El combinat blaugrana i la millor jugadora de món recullen un nou guardó que reafirma el nivell del futbol culer

Passades gairebé tres setmanes del 2024, el futbol femení culer continua recollint els fruits que van donar un 2023 molt prolífic. Aquesta vegada en la gala dels Globe Soccer Awards celebrada aquest divendres als Emirats Àrabs, Aitana i el Barça femení, al complet, han estat designats millor jugadora de l'any i millor equip femení.

Xavi Puig ha recollit el guardó col·lectiu després que l'equip ja s'alcés amb aquest reconeixement en la gala de la Pilota d'Or. El conjunt blaugrana recull aquest trofeu després d'aixecar la Lliga, la Champions i la Supercopa d'Espanya la temporada passada. "Aquest premi és el resultat d'un treball col·lectiu i de l'aposta del Club pel futbol femení", ha indicat Xavi Puig en l'escenari dels Globe Soccer Awards.

Novament, Aitana, millor jugadora de l’any

Evidentment, en tota coralitat sempre destaquen individualitats. I Aitana una vegada més aquest any ha recollit un nou distintiu que la converteix per enèsima vegada en la millor jugadora del 2023. Després que aquest dilluns la migcampista es coronés amb el The Best, ara la catalana recull un trofeu a la gala dels Globe Soccer Awards 2023. "Aquest premi és gràcies al treball col·lectiu. Ha estat un any únic i rodó per haver guanyat la Champions i el Mundial", ha explicat Aitana per via telemàtica, ja que es troba concentrada en la lluita per aixecar la Supercopa. 

Una gala on ja s'esperava que algun guardó es tenyiria de culer, ja que el club va tenir fins a 22 nominacions entre el primer equip de futbol masculí i femení, la presidència i la direcció esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut