Pau Cubarsí debuta amb el primer equip

Pau Cubarsí debuta amb el primer equip

El central, a quatre dies de complir els 17 anys, s’ha estrenat en competició oficial en el duel de Copa contra l’Unionistas de Salamanca

Salamanca quedarà sempre en el record per a Pau Cubarsí. El jove central culer, que farà 17 anys el proper 22 de gener, ha fet el seu debut oficial amb el primer equip en el duel contra l'Unionistas corresponent als vuitens de final de la Copa del Rei. Ara fa un mes ja va estrenar-se amb el primer equip -en un duel amistós- en el partit jugat a Dallas contra el Club Amèrica.

Un debut amb nota

Pau Cubarsí, que ha entrat a la mitja part ocupant el lloc de Christensen, ha completat 45 minuts a un gran nivell. S’ha mostrat tranquil en la passada, ajudant a construir el joc de l’equip, i segur en defensa quan la situació ho ha requerit. També ha vist una groga en un segon temps en què ha pogut celebrar els gols que han certificat la classificació de l’equip per als quarts de final. 

Culer des del 2018

Nascut el 2007 a Estanyol (Girona), Cubarsí va arribar a l’Aleví B culer procedent del Girona FC l’1 de juliol del 2018. Aquesta temporada, tot i ser juvenil de primer any, està en dinàmica de Barça Atlètic. El curs passat, sent cadet, ja va estar en dinàmica de Juvenil B. Ha disputat un total de nou partits amb el Barça Atlètic i acumula també fins a nou convocatòries amb el primer equip. Ha disputat el Mundial sub-17, sent titular indiscutible amb la selecció espanyola. Amb el Juvenil A ha disputat 2 partits de la Youth League.

Els seus trets principals són la bona sortida de pilota i la seva contundència en les accions defensives. Ha estat capità en la majoria dels equips del futbol formatiu i el seu ídol és Carles Puyol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut