El Barça CVB revalida el títol de la Copa Princesa

El Barça CVB revalida el títol de la Copa Princesa

Les blaugranes remunten un 0 a 2 en contra per sumar el títol per segon any consecutiu (3-2)

El Barça CVB es va proclamar el passat diumenge (14/01) campió de la Copa Princesa per segon any consecutiu. Les blaugranes es van imposar en una final èpica al CV Melilla, en la reedició de la final de l’any passat.

Les Blaugranes van començar el torneig amb una  derrota davant  el FC Cartagena- Algar Surmenor, fet que obligava al conjunt d’Adrián Fiorenza a obtenir la victòria en el següent partit  per guanyar-se un lloc a les  semifinals. El Barça CVB no va fallar, i en el segon partit de la fase de grups es va imposar al CV Zalaeta per un clar 3-0 (25-23 / 25-18 / 27-25), en un partit molt seriós de les blaugranes.

Les jugadores d’Adrián Fiorenza es van disputar les semifinals davant d’un dels rivals més en forma de la competició, el CV Leganés. Les blaugranes van demostrar que es troben en un gran estat de forma, imposant-se per 3-1 a les madrilenyes, en un enfrontament molt igualat que certificava l’accés per a la final per segon any consecutiu.

Final èpica

La final va ser una reedició de la disputada en l’anterior edició, un duel que enfrontava el Barça CVB contra el CV Melilla.

El partit va començar amb un dur parcial de 0-2 en contra, però la reacció del conjunt blaugrana va arribar a temps. Al tercer set, el Barça CVB es va imposar amb contundència (25-16) respecte al conjunt de Melilla. El quart set va ser una dura batalla i les d'Adrián Fiorenza es van acabar imposant 26-24.

Al Tie-break final el conjunt blaugrana va saber patir fins a endur-se la victòria (15-13) que les proclamava, novament, campiones de la Copa Princesa.

El Barça CVB revalidava d’aquesta manera el títol de campiones de la Copa Princesa en un torneig replet d’èpica.

Les jugadores Elia Rodriguez, Laura Rodriguez, Alba Koehler, Isabel Fernández, Carla Nieto, Natalia Matamoros, Celia Paterno, Johenlis Belisario, Sara Esteban, Anne Mira, Marta García (capitana) i Nuria Gonzales, més les lesionades Elena Borrás i Laura Soares i el cos tècnic format per Adrián Fiorenza, Cynthia Andrada, Albert Iricibar, Sergi Arranz i Ale Bertorello, van portar al Barça CVB a fer-se amb el títol.

 

El pròxim compromís del Barça CVB serà el pròxim diumenge 21/01, on les blaugranes s’enfronten en partit de lliga al CV U Energía Soller (16:00 h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut