Tres culers, en l'onze FIFPRO de la FIFA

Tres culers, en l'onze FIFPRO de la FIFA

Les blaugrana han estat un dels clubs amb més representació a l’equip ideal amb Bronze, Walsh i Aitana

El Barça Femení continua fent història. El combinat blaugrana ha estat molt present en l'Onze FIFPRO de la FIFA amb tres jugadores del primer equip. Bronze, Walsh i Aitana han estat guardonades amb aquest distintiu en el transcurs de la Gala The Best celebrada a Londres aquest dilluns.

De fet, amb vuit, el conjunt blaugrana ja era el que més candidates presentava dins d'una llista inicial de 23 nominades. Finalment, Mapi León, Irene Paredes, Clàudia Pina, Fridolina Rolfö i  Salma Paralluelo no han entrat a la selecció.

D'aquesta manera, les tres culers han vist recompensada la seva gran temporada col·lectiva al FC Barcelona amb la consecució de la Lliga, la Champions i la Supercopa d'Espanya. Així com els seus èxits amb les seleccions on les angleses van arribar a la final Mundial i la catalana va emportar-se el títol i el trofeu d'MVP.

"El futbol femení no té límit"

A la recollida del guardó, Lucy Bronze ha volgut destacar la progressió del futbol femení en els darrers anys: "Estem en la millor situació. El futbol femení no té límit i s'ha demostrat. Progressa cada dia a Espanya i Anglaterra".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut