Viu l'experiència immersiva The Great Library of Tomorrow amb un 25% de descompte

Viu l'experiència immersiva The Great Library of Tomorrow amb un 25% de descompte

Aquesta promoció exclusiva per als socis del Barça

Els socis del FC Barcelona disposen d’una promoció especial d'un 25% de descompte en les entrades per a totes les sessions, per assistir a The Great Library of Tomorrow, una nova i espectacular experiència immersiva al cor de Barcelona.

Un món de meravelles, art i tecnologia punta dissenyada per a tots els públics on les històries darrere de les temàtiques de Tomorrowland cobren vida. Gaudeix de l’oportunitat d’entrar en un metavers i explorar un món de fantasia, meravelles i aventures. 

En el moment de la compra cal escollir un dia i hora. Hi ha sessions de dimarts a diumenge i la duració de la sessió és de 55 minuts. Consulta aquí els horaris.

L’adquisició de les entrades de la promoció, amb un màxim de quatre entrades per soci, cal fer-la a través del següent enllaç amb el codi BAR25

 

 

Entra al món màgic de Tomorrowland

Viu la màgia de Tomorrowland com mai abans ho havies fet amb una increïble experiència immersiva al cor de Barcelona.

Prepara't per endinsar-te a The Great Library of tomorrow: 

Imagina obrir un llibre i poder capbussar-te dins la història a mesura que s'explica, en un lloc on els llibres prenen vida i la imaginació no coneix fronteres. Això és The Great Library of Tomorrow.

Els assistents faran un recorregut d'una hora per un espai de més de 1.000 m2 amb divereses instal·lacions d'art digital, cosa que els permetrà explorar algunes de les característiques, valors i objectes clau de Tomorrowland i captar així el seu ADN, i entrar de ple als altres regnes mítics de Tomorrowland per a viure una experiència col·lectiva en un metavers de realitat virtual única i sense precedents.

Localització Espai Immersiu Aribau, Sala 5 - C / Aribau 5

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut