Arenteiro - Barça Atlètic: Derrota per tancar la primera volta (2-0)

Arenteiro - Barça Atlètic: Derrota per tancar la primera volta (2-0)

Els blaugranes han caigut per dos gols, un de Chacón i un de Cardero, en un duel molt igualat

Derrota en terres gallegues. El Barça Atlètic ha perdut contra l'Arenteiro (2-0) en un partit molt igualat que s'ha decidit per l'eficàcia en les accions ofensives. Sota una pluja intensa, els culers han sortit a totes per aconseguir els tres punts, però s'han trobat davant un equip molt ben treballat que s'ha imposat per dos gols, un de Chacón a la primera meitat i un de Cardero a la segona.

S'avancen els locals

El duel a l'Estadi d'Espiñedo ha començat a bon ritme. Durant els primers minuts, el Barça ha pres el domini de la pilota i ha sortit amb empenta a la pressió alta. Per la seva banda, el conjunt gallec ha sortit amb dos davanters, fet que li ha permès obrir la pilota als extrems per crear ocasions de perill.

Amb els dos combinats molt ben situats sobre la gespa el duel s'ha igualat. El conjunt de Rafa Márquez ha tingut les primeres ocasions de la mà de Diego Percan, però l'Arenteiro ha despertat a l'equador del temps.

Quan semblava que el duel marxaria a vestidors amb el marcador immòbil, l'equip local ha encetat el lluminós. Tant el Barça com l'Arenterio han tingut oportunitats per inaugurar els comptadors, però ha estat el conjunt gallec qui ha colpejat primer amb una rematada llunyana de Chacón, imparable per a Marc Vidal (1-0, min. 39).

Els locals frenen els culers

Malgrat el resultat, els culers no s'han precipitat. Han començat la segona meitat amb paciència i construint jugades des de la possessió i el control de la pilota. Malgrat que els blaugranes amenaçaven, la defensa local no ha mostrat cap fissura per on atacar.

Per la banda dreta, el Barça ha trobat la manera de fer mal i a partir del minut 70, les arribades culers han sigut constants, però el gol ha acabat caient a l'altre cantó del camp. Cardero que acabava d'entrar al terreny de joc, ha estat l'autor del segon gol local (2-0, min 75).

Malgrat l'empenta final, els blaugranes no han aconseguit perforar la porteria local i han acabat caient per 2-0.

 

FITXA DEL PARTIT

ARENTEIRO, 2
BARÇA ATLÈTIC, 0

Arenteiro: Diego García, Ger, Vitra (Tiago, min. 86), Miku (Manin, min. 86), Pibe (Cardero, min. 72), Javi Moreno (Sena, min 91), Esquerdo, Álvaro Ramón, Iván Ramos (Bueno, min. 91), Jordan, Chacón

Barça Atlètic: Marc Vidal, Gerard Martín, Mbacke, S. Domínguez, Moha, Percan, Aleix Garrido (Darvich, min. 84), Cuéllar (Unai, min. 64), Pau Víctor, Bernal, Joan Anaya (Pau Prim, min. 75)

Gols: 1-0, Luis Chacón (min.39); 2-0, Cardero (min. 75)

Àrbitres: Pardeiro Puente. Targeta groga per a Ger del conjunt local

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut