L'ambaixada de Riad rep el Clàssic

L'ambaixada de Riad rep el Clàssic

El President del FC Barcelona, Joan Laporta, i el president del Reial Madrid han realitzat un intercanvi d'obsequis abans de la final de la Supercopa

El dia de prèvia de Clàssic ha viscut un nou capítol a l'ambaixada de Riad. El President del FC Barcelona, Joan Laporta, s'ha trobat amb el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, l'ambaixador d'Espanya a Aràbia Saudita, Jorge Hevia Sierra, i el president de la Comissió Gestora de Real Federació Espanyola de Futbol, Pedro Rocha Junco.

L'expedició barcelonista ha estat encapçalada pel president del FC Barcelona Joan Laporta. “Vull donar les gràcies a la RFEF per donar-li a la Supercopa d’Espanya tanta rellevància mundial”, ha dit Joan Laporta.

En aquesta recepció del Clàssic a la capital de l'Aràbia Saudita, també hi ha hagut diferents membres de la comitiva del Reial Madrid. “El Clàssic és una festa del futbol”, ha exterioritzat el president del Reial Madrid.

Aquesta trobada ha conclòs amb un intercanvi de regals hores abans de l'inici d'aquest Clàssic. Barça i Madrid disputen aquest diumenge 14 de gener la final de la Supercopa a les 20 hores a l'Al-Awwal Park. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut