Lewandowski, únic golejador blaugrana en totes les competicions

El 9 blaugrana segueix demostrant voracitat a l’àrea rival i amb el gol contra l’Osasuna a la Supercopa ja ha marcat en les quatre competicions disputades aquesta temporada

El Barça és a la final de la Supercopa d’Espanya, en part, gràcies a l’encert de Robert Lewandowski. El polonès va obrir la llauna en el minut 59 de la semifinal contra l’Osasuna, superant Sergio Herrera amb un xut sec i ras després d’una gran assistència d’İlkay Gündoğan, i ho va celebrar lliscant per la gespa de l'Al-Awwal de Riad per a celebrar el seu onzè gol de la temporada.

Un gol importantíssim per a l'equip, que es troba a un partit de poder aixecar el primer títol en joc de la temporada, i que també l'eleva com a l'únic jugador de l'equip que ha estat capaç de marcar en les quatre competicions que ha jugat. Fa uns dies, quan va marcar de penal a Barbastre en la Copa del Rei, ell mateix i Fermín López es convertien en els únics que havien marcat en tres competicions (Lliga, Copa i Champions), però el 9 culer li ha sumat també la Supercopa d'Espanya, on ben segur que buscarà també perforar la xarxa rival a la final, en un gran Clàssic contra el Reial Madrid.

Un fet que ja va ocórrer la temporada passada, quan també en la final de la Supercopa, i també contra el Reial Madrid, el polonès va marcar el que, de moment, és el seu únic gol en un Clàssic. Aquell dia, Lewandowski va marcar tot just començar la segona meitat, amb un gol que significava el 0-2 després que en la primera part ell mateix hagués assistit a Gavi en una final que va caure del bàndol blaugrana per 1-3. Ara, la història es torna a repetir, i tant de bo que amb el mateix desenllaç.