El CVB Barça de voleibol femení defensa el títol de la Copa de la Princesa

El CVB Barça de voleibol femení defensa el títol de la Copa de la Princesa

Les blaugranes s’enfrontaran a la fase de grups al Cartagena (divendres 12, 16.30 hores) i al Zalaeta (dissabte 13, 09.30 hores)

El CVB Barça de voleibol femení defensarà aquest cap de setmana el títol de campiones de la Copa de la Princesa 2023. El torneig del KO donarà el tret de sortida a l’any 2024 a Santa María de Guía, a Gran Canària i enfrontarà als dos millors conjunts de cada grup que conformen la Superlliga Femenina 2. 

Les blaugranes han quedat enquadrades al grup B i iniciaran el seu camí cap al títol el divendres 12, a les 16.30 hores contra el FC Cartagena. El segon partit serà dissabte, a les 09.30 hores contra el Zalaeta. Els dos millors equips de cada grup accediran a les semifinals que seran el mateix dissabte 13 a la tarda. En cas de classificació, la final serà diumenge 14 a les 11.00 hores. 

El CVB Barça arriba a la Copa de la Princesa amb bones sensacions i com a líder destacat de la Superlliga Femenina 2 amb 30 punts, a quatre del CV Melilla.

Tot i així, l’entrenador blaugrana, Adrian Fiorenza, és conscient que la competició de copa és especial: “No hi ha premi a la regularitat però la seguretat que ens dona haver anat augmentant el nostre nivell fa que estiguem tranquil·les. No tenim pressió. El nostre objectiu és jugar bé. Sabem que si juguem bé tindrem moltes possibilitats. Estem a un nivell molt alt d’intensitat, amb bones sensacions, tenim clar que l’equip donarà el 100% i estem amb confiança”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut