Pedri fa part del treball amb el grup

Pedri fa part del treball amb el grup

En la sessió matinal post duel de Copa, el de Tegueste ha realitzat part de l'entrenament amb l'equip i s'ha confirmat la lesió muscular d'Íñigo Martínez

El ritme a la Ciutat Esportiva no s'atura. Després de segellar la classificació per a vuitens de final de la Copa del Rei, els blaugranes afronten una nova competició que pot comportar l'aixecament del primer títol de la temporada.


Amb la intenció de recuperar sensacions i començar a posar el focus en la Supercopa d'Espanya, els jugadors disponibles del primer equip han realitzat una sessió matinal al camp Tito Vilanova. Com a novetat, Pedri ha fet part de treball amb el grup. El canari ha fet una passa més en la seva recuperació i cada cop és més a prop de tornar a trepitjar el terreny de joc. D'altra banda, però, Gündoğan no s'ha entrenat per una indisposició.

Comunicat mèdic d'Iñigo Martínez

El defensa blaugrana ahir va tornar a aparèixer després d'un mes apartat dels terrenys de joc per la seva lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa dreta. Malauradament, deu minuts després del seu redebut, el central va haver d'abandonar el terreny per molèsties musculars.

Després de les proves realitzades aquest matí, han mostrat que el jugador té una lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa esquerra. És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut