30.000 persones ja s’han identificat correctament al registre de penyistes del FC Barcelona

30.000 persones ja s’han identificat correctament al registre de penyistes del FC Barcelona

En els propers dies, qui s’hagi registrat correctament com a penyista podrà accedir al Carnet de Penyista 2024 en la seva versió digital

El procés d’identificació de penyistes impulsat pel FC Barcelona, que va arrencar el mes d’abril, continua sumant registres. Ja són més de 30.000 persones que s’han identificat correctament i es poden beneficiar de tots els avantatges que els atorga el Club.

De les persones registrades, es pot destacar que l’Iraq, amb més 2.300, és en aquests moments el territori, a part de Catalunya i Espanya, on les penyes tenen més força. Polònia ocupa ara el tercer lloc d’aquest particular rànquing, amb gairebé 1.700 penyistes del Barça. A la resta del món, és el continent europeu qui més afició del FC Barcelona reuneix, amb països com França, Bèlgica o Alemanya amb una sòlida base culer. 

Reunions amb les penyes per resoldre dubtes

Des del mes de novembre s’estan realitzant, a més, diverses sessions online amb les penyes oficials del FC Barcelona per tal de resoldre els dubtes que es puguin tenir sobre el procés de registre. Ja s’han fet dues sessions i les reunions es reprendran una vegada passades les festes de Nadal.

Avantatges per als i les penyistes registrats

Els i les penyistes correctament identificats en el registre del FC Barcelona poden gaudir de molts avantatges especialment dissenyats per a aquest col·lectiu, des d’entrades per als desplaçaments, fins a descomptes en molts dels partits que juguen els equips professionals del FC Barcelona, o un 25% de descompte al Barça Immersive Tour. 

Podeu identificar-vos com a penyistes del FC Barcelona i gaudir de tots els avantatges, promocions i sortejos en aquest enllaç:

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut