Victòria contundent del Barça CVB per acomiadar el 2023

Les blaugrana superen 3 a 0 a les seves perseguidores i agafen aire al capdavant de la classificació

Un punt separava el Barça CVB del seu immediat perseguidor a la classificació, el CV Melilla. Per aquest motiu, no s'esperava altra cosa que un partit dur, exigent i igualat a parts iguals. Però no va ser així.

Les blaugranes van aprofitar el context nadalenc i el suport de l'afició per regalar-nos un autèntic partidàs. De principi a fi van anul·lar a les rivals amb la millor actuació del que portem de temporada.

Un pla de partit amb una pressió molt forta amb el servei, fortes en el bloqueig i aprofitant els atacs ràpids d'Alba Koehler i Isabel Fernández, va esvaïr qualsevol opció de les de Melilla, que es van veure a remolc durant tot el primer set. El resultat 25 a 20.

El guió no va canviar en el segon set, mentre que les visitants assumien riscos, les blaugranes aprofitaven a la col·locadora Elia Rodriguez perquè Sara Esteban i Celia Paterno des de les bandes se sumessin a la gran efectivitat en atac que ja tenien les centrals. La diferència va ser encara més gran i el parcial es va tancar amb un clar 25-15 al lluminós.

Liderades per Carolina Polanis i Paula Garcia, les visitants van començar més encertades el tercer set, però això duraria fins al 9-9 quan una bona ratxa al servei del Barça posaria la distància definitiva per endur-se el partit amb un 25 a 19 que, a més, donava una alegria al conjunt blaugrana amb el retorn després de la lesió a la mà de Belisario.

Tot i que ara la competició regular queda aturada fins a finals de gener, el conjunt blaugrana aprofitarà les festes de Nadal per preparar la propera cita: La Copa de la Princesa que es disputarà del 12 al 14 de gener a Santa Maria de Guia, Las Palmas de Gran Canària.