Explorant espais: El nou Museu

Explorant espais: El nou Museu

Durant aquest passat mes de novembre hem acollit diferents esdeveniments d'empresa en aquest espai, aprofitant la sala immersiva per a realitzar el muntatge i acompanyar l'experiència de tot un entorn audiovisual sense precedents 

 Hem aprofitat els 2.400m2 de l'antiga pista de gel per a transformar-los en una única i totalment renovada exposició de la nostra història, jugadors, trofeus i valors. Endinsa't en el nou Museu 100% interactiu on podràs viatjar pel passat, present i futur del Barça a través de moments històrics, jugadors de llegenda i triomfs que formen part de l'imaginari col·lectiu. 

 

 

GRAN ESPAI IMMERSIU – SPOTIFY CAMP NOU LIVE 

 

_MGA3919

La nova exposició repleta de contingut emotiu acaba en un gran espai audiovisual anomenat SPOTIFY CAMP NOU LIVE: Un show immersiu de gran format que planteja una experiència 360è. Seràs el protagonista, i com si estiguessis en el centre de l'estadi podràs viure des d'un punt de vista únic les emocions que concentra el que ha estat, és i serà, el major estadi d'Europa. Una icona a la ciutat de Barcelona. 

El Barça Immersive Tour és la primera peça del que serà l'espectacular Espai Barça. Per això apareix també una completa exposició del projecte arquitectònic amb maquetes i peces audiovisuals per a presentar i descobrir tots els detalls del que serà la nova casa de tot el barcelonisme. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut