Lamine Yamal i Aitana Bonmatí reben els premis Golden Boy 2023

Lamine Yamal i Aitana Bonmatí reben els premis Golden Boy 2023

Els blaugranes han estat guardonats aquest vespre en una gala cel·lebrada a Turín

Aquest vespre, el blaugrana s'ha tornat a tenyir d'or. En la gala del Golden Boy 2023 organitzada per la revista Tuttosport, el Barça ha recollit dos reconeixements que demostren una vegada més que és un dels clubs amb més projecció de talent jove i de futbol femení.

I és que l'ADN culer continua recollint els seus fruits, en aquesta ocasió de manera individual: Aitana Bonmatí ha recollit el premi Golden Woman, i Lamine Yamal s'ha endut el Golden Boy The Youngest , un premi inèdit fins ara. Malgrat que cap dels dos protagonistes ha pogut assistir a l'esdeveniment, tots dos han agraït la distinció amb un vídeo telemàticament.

El primer guardó per Lamine Yamal

El jove davanter culer s'ha convertit en el primer "The Youngest", una distinció que se li atorga com el jugador més jove de la història en formar part del podi del Golden Boy, que premia el millor jugador de menys de 21 anys. El blaugrana l'ha aconseguit després de trencar rècords de precocitat demostrant un gran talent sobre el terreny de joc. ¨Una nit que ben segur serà molt recordada pel català que ha recollit el seu primer guardó internacional.

Lamine no ha pogut assistir a la gala, però també ha llençat el seu missatge d'agraïment a través d'un vídeo: "Estic molt agraït, és un orgull poder vestir aquesta samarreta i representar a tots els culers", ha explicat el The Youngest 2023.

 

 

Pluja de trofeus individuals per Aitana

La migcampista continua recollint guardons per la seva esplèndida temporada, coronada amb la Champions i el Mundial. Fa unes setmanes va guanyar la Pilota d'Or i també va ser distingida com a Millor Jugadora d'Europa de la UEFA, entre d'altres.

3200x2000-Aitana-golden_player

 

La de Ribes no ha recollit el premi presencialment, però sí que ha donat els agraïments telemàticament: "els premis individuals no arriben sense un treball col·lectiu, per tant, li ho dec tot a les meves companyes", ha confessat la flamant guanyadora del Golden Player en categoria femenina.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut