El tercer projecte del Fundació Barça Genuine s’ha presentat a l’Auditori 1899

El tercer projecte del Fundació Barça Genuine s’ha presentat a l’Auditori 1899

Lluïda presentació amb l’estrena del documental ‘Una temporada de reptes’, que recull les experiències d’aquest equip durant la temporada passada

La fotografia oficial de la plantilla del Fundació Barça Genuine, al costat del seu cos tècnic; l’ambaixador, Ronald Araujo; la directora general de la Fundació, Marta Segú, i el president Joan Laporta, ha culminat la brillant presentació d’aquest equip, avui, a l’Auditori 1899. L’acte, conduït per la periodista Àngels Prieto, ha comptat també amb la presència dels vicepresidents Rafael Yuste i Eduard Romeu, i amb Vanessa Giralt, responsable de patrocinis d’Allianz, i ha començat amb la projecció del documental ‘Una temporada de reptes’, que recull les experiències viscudes el curs passat pel Fundació Barça. El film, produït i realitzat per Barça Studios, compta amb els testimonis dels jugadors, les jugadores, el cos tècnic d’aquest equip, a més de la responsable del Departament de Diversitat, Equitat i Inclusió, Maite Laporta, i posa l’ull de manera especial en les dificultats que van haver de superar durant la temporada 2022/23.

Després de la projecció d'‘Una temporada de reptes’, que ha estat seguida amb molta atenció pels seus protagonistes i molt aplaudida pels assistents a l’acte, Àngels Prieto ha conversat amb una jugadora i un jugador del Fundació Barça, Yenny Cabanillas i Sasha Fàbregas; amb Emilio Gómez i Mercè Portabella, del cos tècnic; i amb Ronald Araujo, l’ambaixador de l’equip. “És un orgull representar el Fundació Barça Genuine, estic molt content que m’hagin triat”, ha dit el dorsal 4 del primer equip masculí. “És molt especial portar el braçal de capità. Estem molt contents d’haver assolit el primer objectiu de la temporada”, hi ha afegit, preguntat per la classificació als vuitens de final de la Champions League. “Hem de seguir, tenim grans desafiaments per endavant i estem preparats”.

Tot seguit, ha pres la paraula la doctora Marta Segú, directora general de la Fundació, que ha assenyalat en el seu discurs que “el repte continua”, en referència al títol del documental que s’acabava de projectar i a la temporada que tot just comença. Finalment, el president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha tancat els parlaments amb un emotiu discurs. “Darrere de cada jugador i de cada jugadora hi ha una història de superació personal admirable. Voldria fer un agraïment per part del Club a les famílies dels nois i les noies d’aquest equip, així com a les vuit entitats a les quals pertanyen”, ha manifestat abans de la foto oficial del Fundació Barça.

Integrar i formar

En la seva tercera temporada de vida el Fundació Barça Genuine és ja un projecte consolidat. Es va iniciar el mes de juny del 2021, a iniciativa del departament de Diversitat, Equitat i Inclusió, amb la voluntat d’integrar socialment i formar en valors el grup d’homes i dones amb discapacitat intel·lectual que formen aquest equip de futbol, i els resultats han estat més que satisfactoris.

El Fundació Barça, que fa dues setmanes va jugar la primera fase de LaLiga Genuine al Complex Futbol Salou, es desplaçarà la setmana que ve a Varsòvia per jugar un quadrangular amb equips d’Itàlia, Ucraïna i Polònia. Serà una nova experiència internacional per a aquest equip, que en les dues temporades anteriors ha viatjat al Estats Units, Croàcia i els Països Baixos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut