360Player es converteix en proveïdor de la Barça Academy

360Player es converteix en proveïdor de la Barça Academy

Amb aquest acord, s’inicia un procés de digitalització per als jugadors i jugadores i les seves famílies

L'empresa sueca de tecnologia esportiva 360Player s’ha convertit en el proveïdor de la plataforma de gestió digital de la Barça Academy des d'aquest mes de desembre fins al juny del 2027. Això suposa un important pas endavant per al projecte Barça Academies i les escoles oficials de futbol del FC Barcelona arreu del món, que iniciarà aquest procés de digitalització per oferir una millor experiència a tots els seus jugadors i jugadores i famílies arreu del món.

Aquest nou projecte s'iniciarà amb la implantació de la plataforma digital 360Player a tres acadèmies, la Barça Escola Barcelona, la Barça Academy Pro Miami i la Barça Academy Pro Nova York, amb més de 3.000 jugadors i famílies utilitzant la plataforma. A poc a poc s'anirà ampliant a la xarxa internacional d'Acadèmies i camps.

360Player agilitzarà les comunicacions i connectarà tot el personal executiu i tècnic per millorar la gestió de les operacions de la Barça Academy, dins i fora del camp, des d'una única plataforma, millorant l'experiència que ofereix als seus jugadors i jugadores i famílies.

Qui són 360Player

360Player és una empresa de tecnologia esportiva amb seu a Estocolm, Suècia. L'empresa es dedica a potenciar els clubs esportius amb una eficiència i innovació sense precedents mitjançant una plataforma tot en un. 360Player permet l'excel·lència operativa en totes les àrees clau, com ara pagaments i registres, comunicació, desenvolupament d'esportistes, anàlisi i molt més.

360Player es pot trobar a clubs de més de 30 països, a tots els nivells, en diversos esports.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut