L’estrena del documental ‘Una temporada de reptes’ acompanyarà la presentació del Fundació Barça 2023/24

L’estrena del documental ‘Una temporada de reptes’ acompanyarà la presentació del Fundació Barça 2023/24

El curtmetratge explica l’experiència d’aquest equip la temporada passada i es projectarà dijous 30 de novembre a l’Auditori 1899, amb presència del President Joan Laporta

El Fundació Barça Genuine 2023/24 farà la seva presentació oficial a l’Auditori 1899 aquest dijous, 30 de novembre, a les 19 hores, amb assistència del President del FC Barcelona, Joan Laporta; la directora general de la Fundació FC Barcelona, la doctora Marta Segú; així com l’ambaixador d’aquest equip, Ronald Araujo. L’acte començarà amb la projecció del documental ‘Una temporada de reptes’, que recull les experiències del Fundació Barça durant el curs 2022/23, en el qual va participar per segona vegada en LaLiga Genuine i va viatjar a Croàcia i a Amsterdam.

Per mitjà del testimoni dels jugadors, les jugadores i el cos tècnic de l’equip, ‘Una temporada de reptes’ s’endinsa en les vivències del Fundació Barça Genuine, amb una especial mirada a les dificultats que va haver de superar durant la temporada 2022/23. Tot plegat mostrant la profunditat i la sensibilitat d’un projecte transversal creat el juny del 2021 pel Departament de Diversitat, Equitat i Inclusió del Club, amb la col·laboració de la Masia i de la Fundació Barça.

El film està produït i realitzat per Barça Studios i pren el relleu de ‘Quan guanyar-ho tot no és el més important’, el documental sobre la primera temporada del Fundació Barça que es va projectar en la presentació de l’any passat. Entre un i altre documentals, es pot veure l’evolució a tots els nivells que ha experimentat aquest projecte que, gràcies a la seva diversitat, ha esdevingut un referent en el món de l’esport inclusiu.

La foto, al final

A més de la projecció d’ ‘Una temporada de reptes’, a la presentació del Fundació Barça Genuine hi haurà parlaments del President Joan Laporta, i de la directora general de la Fundació, Marta Segú. També prendrà la paraula l’ambaixador, Ronald Araujo, així com una jugadora i un jugador de l’equip i dues persones en representació del cos tècnic. L’acte conclourà, com és preceptiu, amb la foto de plantilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut