Partit gran a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Partit gran a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Les blaugranes reben el Reial Madrid en un partit que enfronta els dos primers classificats de la Lliga F (12h, DAZN)

El Barça rep aquest diumenge, a les 12h i en directe per DAZN, el Reial Madrid en la que serà la 9a jornada de la Lliga F. Les de Jonatan Giráldez, que compten els partits per victòries amb un total de 24 punts en vuit partits. Les visitants, a tres punts del Barça, han guanyat set partits i n’han perdut un.

El rival

Compta amb un equip molt complet que combina experiència i joventut. La seva màxima golejadora és la danesa Brunn (5), seguida de Feller (4) i Athenea del Castillo (4). Cal destacar altres jugadores com Olga Carmona, Caicedo, Teresa, Toletti, Ivana, Rocío o Zornoza, entre d’altres. L’equip que entrena Alberto Toril arriba al partit després de guanyar els dos últims partits de Lliga contra l’Eibar (0-1) i la Reial Societat (7-1) i d’empatar contra el Chelsea en la primera jornada de la Lliga de Campions (2-2).

El Barça

Les blaugranes afronten el partit contra el Madrid amb el repte de seguir guanyant aquesta temporada. A les vuit victòries a la Lliga cal afegir el triomf contra el Benfica (5-0) i aquest diumenge a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, que presentarà una molt bona entrada, es viurà un gran espectacle de futbol femení. 

Les declaracions de Jonatan Giráldez

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut