Aitana Bonmatí i Lamine Yamal, premiats als Golden Boy 2023

Aitana Bonmatí i Lamine Yamal, premiats als Golden Boy 2023

Aitana és la nova Golden Player en la categoria femenina mentre que Lamine guanya el The Youngest, un premi inèdit fins ara

El talent blaugrana segueix acumulant premis i distincions per allà on passa, i ara ha tornat a ser el cas d'Aitana Bonmatí, en categoria femenina, i de Lamine Yamal, pel que fa a la masculina. Tots dos han estat reconeguts en els premis Golden Boy 2023 que lliura el mitjà italiàTuttosport.

Aitana, la millor del món

En el cas de la flamant Pilota d'Or, ara ha estat elegida com la Golden Player, que la reconeix, una vegada més, com la millor futbolista del planeta, recollint el testimoni d'Alexia Putellas, guanyadora de les dues edicions anteriors.

Un altre rècord per a Lamine

Pel que fa a Lamine Yamal, ha inscrit el seu nom en una distinció inèdita fins al moment i és el nou The Youngest 2023, una distinció que se li atorga com el jugador més jove de la història en formar part del podi del Golden Boy, que premia el millor jugador de menys de 21 anys.

Lamine, amb 16 anys, encara pot optar a aquest premi en les properes quatre edicions, com recorda el mateix Tuttosport, que vaticina que "és natural pensar que serà guanyador". Si ho és, serà el quart jugador de la història del Barça en ser-ho, després que Leo Messi ho guanyés el 2004 i més recentment, dos companys seus com Pedri (2021) o Gavi (2022) ja demostressin el futur que té aquest equip. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut