El Barça disputarà un amistós a Dallas contra el Club América abans de l’aturada de Nadal

El Barça disputarà un amistós a Dallas contra el Club América abans de l’aturada de Nadal

L’equip de Xavi viatjarà directament a la ciutat de Texas després del partit contra l’Almeria per enfrontar-se el 21 de desembre al conjunt mexicà

El primer equip masculí del FC Barcelona posarà punt i final al 2023 disputant un partit amistós el proper 21 desembre a Dallas -20.00 hores de Dallas, 03.00 hores del 22 de desembre hora de Barcelona- davant el Club América, en el que serà el darrer compromís del conjunt de Xavi abans de l’aturada de la competició per les festes de Nadal.

Un cop finalitzi el partit de la jornada 18 de LaLiga davant l’Almeria a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, programat pel 20 de desembre a les 19.00 h, els blaugranes agafaran les maletes i des de Barcelona posaran rumb directe a Dallas, Texas, on els esperarà el Club América, amb el qual disputaran un amistós al Cotton Bowl Stadium, amb capacitat per a 90.000 espectadors, i on els blaugranes ja hi van jugar el juliol del 2022 contra la Juventus. Un cop finalitzat el partit, l’equip de Xavi tornarà a Barcelona per començar l’aturada corresponent a les festes de Nadal.

El partit, organitzat a través de Soccer Media Solutions, servirà per tornar-se a enfrontar contra el Club América 12 anys després. El darrer precedent contra l'actual equip de l'exblaugrana Jonathan Dos Santos també es va jugar a la ciutat de Dallas, el 6 d’agost del 2011, en el marc de la Gira que el FC Barcelona va dur a terme pels Estats Units aquell estiu, i que va acabar amb victòria blaugrana per zero a dos. El FC Barcelona i Club América s’han enfrontat en sis ocasions, les dues primeres amb motiu de la Gira per Mèxic i els Estats Units que va portar a terme el Club l’any 1937 i, en total, aquest serà el 33è partit dels blaugranes contra rivals mexicans en el transcurs de la història.

A banda de l’interès esportiu -el Club América es l’actual campió de la fase regular de la Liga MX i l’equip del país amb més títols oficials- el partit tindrà també una faceta solidària, ja que part de la recaptació del matx serà en benefici dels afectats per l’huracà Otis que va arrasar la ciutat d’Acapulco a principis de novembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut