Homenatge merescut i especial per a Aitana Bonmatí

Homenatge merescut i especial per a Aitana Bonmatí

Abans del Barça - Alabès, la '14' blaugrana ha ofert la Pilota d'Or 2023 a l'afició culer, un premi que l’acredita com a la millor jugadora del món

Un nou dia especial per a Aitana Bonmatí. La jugadora de Sant Pere de Ribes va guanyar la Pilota d'Or 2023 fa dues setmanes, el passat 31 d'octubre, i des de llavors no ha parat de rebre homenatges. I aquest diumenge, en la prèvia del Barça - Alabès, la '14' blaugrana n'ha viscut un altre, aquest cop amb l'afició de l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

I és que Aitana ha ofert el seu guardó als culers presents a la graderia i ha rebut una merescuda ovació, després de ser escollida com a la millor jugadora del món.

Una jornada molt especial que ha servit de precedent per a la culer, ja que el proper cap de setmana el Barça Femení debutarà a Montjuïc contra el Reial Madrid en la Jornada 9 de Lliga F.

 

Una trobada especial

A més a més, en la prèvia d’aquest Barça-Alabès, Aitana ha pogut aprofitar per visitar un dels seus ídols d’infantesa, Xavi Hernández. L’actual entrenador del Barça masculí i la jugadora del Barça Femení van intercanviar unes paraules abans del matx i Xavi va aprofitar per felicitar en persona la catalana per la consecució de la Pilota d’Or.

Aquest, però, no ha estat l'últim oferiment que Aitana Bonmatí fa de la Pilota d'Or, ja que properament l'entregarà també al Barça Immersive Tour.

2023-11-12_FCBvsALABES_11

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut