Manolo Flores, nou membre d'honor de la secció de bàsquet

Manolo Flores, nou membre d'honor de la secció de bàsquet

La icona basquetbolística blaugrana es va jubilar al final de la temporada passada i ara empren una nova etapa amb un càrrec honorífic

Manolo Flores, llegenda culer, ha estat designat com a membre d'honor de la secció de bàsquet del FC Barcelona. Després de tota una vida al Club i passant per gairebé totes les etapes: jugadors, capità, entrenador i directiu, l'extremeny de naixement i català d'adopció va jubilar-se al final de la passada temporada.

En aquesta nova etapa, el FC Barcelona ha volgut reconèixer l'esforç i el treball de tota una vida dedicada a l'equip de bàsquet nomenant-lo el primer membre honorífic de tot el Club, una decisió aprovada en junta directiva.

Una vida de blaugrana

Flores va defensar durant catorze temporades l'elàstica barcelonista erigint-se com un model de lluita que destacava per la seva seguretat en el tir i la seva personalitat a la pista. Després d'uns anys dins l'equip va ser nomenat capità des de la segona meitat dels setanta fins a l'any del seu comiat el 1984.

Ara bé, la seva retirada no el va allunyar del Club que més estimava. El ja exjugador va començar una etapa com a tècnic sent el primer ajudant d'Antoni Serra l'any 1985. Amb el cessament de l'entrenador, Flores va agafar les rendes de la banqueta blaugrana on va aconseguir títols com la Recopa i el Mundial de Clubs.

Més endavant va formar part de la direcció tècnica de l'equip els anys 1991-1993 i 2005 i en la seva última etapa abans de la jubilació va ser l'encarregat de les gestions del senat del Palau amb els grups d'animació. Ara arrenca una nova etapa com a membre honorífic gràcies a la seva trajectòria, la implicació i el compromís amb la secció de bàsquet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut