Marc Guiu, un davanter de moda i en ratxa

Marc Guiu, un davanter de moda i en ratxa

El davanter de Santa Maria de Palautordera es va apuntar un altre gol agònic per donar tres punts, aquesta vegada amb el Barça Atlètic

Marc Guiu. És el davanter que copsa portades en els darrers dies, perquè escriu gols salvadors amb la samarreta del FC Barcelona. El palauenc, després d'anotar el gol guanyador amb el primer equip contra l'Athletic Club el passat 22 d'octubre, va desfermar l'alegria al Johan Cruyff amb el Barça Atlètic a la jornada 10 de la Primera RFEF. 

Sens dubte, que aquest mes d'octubre es recordarà per l'aparició estel·lar d'un nou jugador de La Masia. Marc Guiu només va necessitar 23 segons per presentar-se a l'elit del futbol. El 22 d'octubre a les 22.39 saltava a la gespa de l'Estadi Olímpic Lluís Companys en substitució de Fermín López per debutar amb el primer equip davant l'Athletic Club. I, a les 22.40 hores -minut 80 de partit- estava radiant d'emoció després de batre Unai Simon i estrenar-se com a golejador del primer equip. Sota el braç es va endur, més enllà d'una nit plena de somriures i felicitat, la dada de debutant més jove en marcar amb el Barça (17 anys i 291 dies).

 

Tocat per una vareta màgica

Després de firmar la seva primera aparició amb l'elenc de Xavi Hernández, el Barça-Shakhtar Donetsk va fer de pont cap als seus orígens, cap a La Masia. Perquè el Juvenil de primer any va tornar al filial blaugrana. Ara bé, l'equip de Rafa Márquez està poc acostumat a comptar amb les seves fructifiques participacions. Només en suma dos, però quina segona va construir! Abans d'erigir-se en protagonista al Johan Cruyff contra Osasuna Promesas el passat 29 d'octubre, el 10 de setembre, tot just feia el seu debut amb el Barça Atlètic al camp del Nàstic, sumat vuit minuts. 

Així doncs, en el seu primer matx a l'estadi del Barça Atlètic va copsar portades. I, de nou, sense partir de la titularitat. Al minut 80, va entrar per elevar la seva etiqueta de revulsiu perfecte. Els de Rafa Márquez anaven empatant el seu matx fins a l'aparició de Marc Guiu sobre la botzina. Guiu es va estrenar com a golejador del planter després d'una jugada individual de qualitat on va encarar al defensa, es va perfilar a la perfecció i va batre el porter Pablo València amb un xut creuat amb el peu esquerre. 

De nou, el davanter de moda i en ratxa del FC Barcelona, anotava una diana sumadora de tres punts amb l'elàstica del FC Barcelona. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut