Explorant esdeveniments passats: E-Gaming al Palau Blaugrana

Explorant esdeveniments passats: E-Gaming al Palau Blaugrana

Ens submergim en un esdeveniment recent per reviure un esdeveniment veritablement excepcional que va tenir lloc a l'icònic Palau Blaugrana el 12 d'agost passat, la final de la Superliga de League of Legends.

El Palau Blaugrana és un lloc on la versatilitat i la innovació convergeixen per donar vida a experiències inoblidables. Té una capacitat de fins a 6.500 assistents i pot acollir tot tipus d'esdeveniments, unificant-los sota l'estendard de la innovació: competicions d'E-Games, sopars o esdeveniments socials, o tot tipus d'esdeveniments corporatius.

foto-evento-egaming-palau

Un esdeveniment destacat: Final de la Superliga de League of Legends

Organitzada per LVP (GRUP MEDIAPRO), la Superliga reuneix els millors equips d'e-sports del país. Després de les finals de Sevilla, Madrid i Saragossa, la Superliga va viatjar fins al Palau Blaugrana per a la seva final d'estiu 23. Va ser la primera vegada que la competició va disputar la seva final simultàniament en streaming i presencial.

Gairebé 3.000 assistents en un dissabte de pont d'agost, més de 200.000 persones en directe a través de TWITCH i un pic màxim de 30.000 espectadors simultanis es van reunir durant més de 6 hores al Palau Blaugrana.

Deu ordinadors i dues pantalles gegants en què es va poder veure com l'equip de Movistar RIDERS revalidava el seu títol aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut