El passat penyista de Marc Guiu i Héctor Fort

El passat penyista de Marc Guiu i Héctor Fort

Els joves davanter i defensa blaugranes van començar la seva trajectòria esportiva a les penyes del Barça

Marc Guiu s’ha convertit en la darrera sensació provinent de La Masia en debutar amb el primer equip masculí, però, sabíeu que el davanter va començar a jugar al futbol a una penya? Als 5 anys, Marc va començar a jugar amb la Penya Barcelonista de Sant Celoni, on encara guarden fotografies de la seva estada i se senten molt orgullosos d’haver pogut comptar amb ell de molt petit.

Però ell no és l’únic jugador que darrerament està sent convocat amb el primer equip provinent d’una penya. L’altre és Héctor Fort, que actualment juga al Juvenil A i que va començar a tocar la pilota a la Penya Barcelonista Anguera. Mentre esperen el seu debut amb el primer equip, la penya barcelonina s’ha mostrat molt orgullosa de la carrera del seu exjugador:

Les penyes barcelonistes, impulsores de l’esport formatiu

Marc Guiu i Héctor Fort són només un exemple de que les penyes, a més de donar suport a tots els equips del Barça, també fomenten els valors del FC Barcelona mitjançant l’esport formatiu. El cas més conegut és el de les penyes que formen part de l’Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes del FC Barcelona, que amb 200 equips i gairebé 3.000 jugadors porten fent que nens i nenes barcelonistes practiquin esport des del 1956. Però hi ha desenes de penyes a moltes poblacions de tot el món que tenen equips tant de futbol com d’altes disciplines esportives com ara l’handbol o el futbol sala jugant cada cap de setmana arreu del territori i que potser compten entre els seus jugadors a les properes estrelles del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut