Sessió de recuperació postpartit

Sessió de recuperació postpartit

El primer equip ja prepara el Clàssic de dissabte amb la incorporació als entrenaments d'una de les baixes de les últimes setmanes

Després de fer els deures a la Champions amb la victòria treballada contra el Xakhtar Donetsk (2-1), toca tornar als entrenaments. El 9 de 9 a la màxima competició continental obre un escenari il·lusionant a Europa, on s'ha fet un pas de gegant per passar de la fase de grups i arribar a les eliminatòries, però ja toca canviar el xip.

I és que la sessió postpartit que ha tingut lloc a la Ciutat Esportiva també ha servit com el primer amb tots els esforços pensant en el Clàssic d'aquest dissabte a l'Estadi Olímpic (16.15 hores). Per a preparar-lo, Xavi Hernández ha tingut a la seva disposició tots els jugadors disponibles del primer equip, entre els quals s'inclou la novetat de Raphinha, que ha fet part de l'entrenament amb el grup.

A banda del brasiler, que es va lesionar el passat 29 de setembre en un partit contra el Sevilla, també han completat l'entrenament els jugadors del Barça Atlètic convocats en el duel de Champions (Héctor Fort, Marc Guiu, Pau Cubarsí i Marc Casadó) i dos juvenils, el porter Áron Yaakobishvili i el migcampista Quim Junyent.

A més de tots els que s'han exercitat, l'entrenament ha comptat amb un convidat d'excepció com l'exjugador Eusebio Sacristán. Un dels integrants d'aquell meravellós Dream Team s'ha acostat al camp Tito Vilanova per presenciar l'entrenament i ha xerrat amb Xavi Hernández i Joan Barberà una vegada finalitzat el mateix.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut