Juvenil A - Xakhtar: Intractables a la Youth League (2-0)

Els gols de Noah Darvich i Juan Hernández certifiquen la tercera victòria en tres jornades del Barça a la Lliga de Campions juvenil

El Juvenil A del FC Barcelona compta els seus partits per victòries en aquesta edició de la UEFA Youth League. I ja en van tres, el que significa que l'equip entrenat per Óscar López, després de superar el Xakhtar Donetsk (2-0) ha sumat els nou punts que ha tingut en joc.

Noah Darvich s'estrena amb golàs

Els culers han inclinat el camp des de l'inici, amb atacs constants sobre la porteria de Kravets, que ha resistit fins que al minut 14, Noah Darvich ha inaugurat el marcador. L'alemany ha aprofitat una pilota morta dins l'àrea després d'una jugada que havia nascut dels seus peus per enviar una fuetada creuada que, a més, ha servit per veure el seu primer gol de blaugrana.

El gol ha reforçat els bons minuts del Barça, que seguia insistint amb un incisiu Dani Rodríguez pel perfil esquerre de l'atac. No obstant això, els ucraïnesos han pogut aguantar els cops i han anat guanyant en confiança. En els compassos finals del primer temps ja han aparegut tímidament a prop del marc de Yaakobishvili, i després del descans, ho han fet encara més desacomplexats.

Dani crea, Juan fulmina

Les forces s'han igualat molt més, i les ocasions arribaven amb comptagotes, però en les dues direccions. El cansament i l'acumulació de minuts ha començat a fer acte de presència, i les dues banquetes s'han mogut de valent.

Però a qui no l'ha afectat els minuts és a l'omnipresent Dani Rodríguez. Una de les seves habituals galopades per banda ha acabat amb una centrada perfecta per a l'arribada de Juan Hernández que acabava d'entrar al partit i n'ha tingut prou per a sentenciar-lo amb un cop de cap. Així, els culers certifiquen un 9 de 9 impecable en la primera volta de la fase de grups d'una Youth League que comença de la millor manera per als interesos blaugrana.

Fitxa del partit

Juvenil A: 2
Xakhtar Donetsk: 0

Juvenil A: Yaakobishvili; Guillem, Kospo, Sergi Domínguez, Cuenca (Saca 90'); Pau Prim, Bernal (Brian Fariñas 61'), Darvich (Cristo 46'); Nil Calderó (Arnau Pradas 82'), Hugo Alba (Juan Hernández 82') i Dani Rodríguez.

Xakhtar Donetsk: Kravets; Drozd, Dankosvkyi (Bats 76'), Oharkov, Sheleketa; Losenko (Yanovich 79'), Tsukanov, Bundash (Smetana 65'); Yushchenko /Tryfanenko 76'), Hlushchenko i Pushkarov (Demchenko 46').

Gols: 1-0, Darvich (min. 15); 2-0, Juan Hernández (min. 85).

Àrbitre: Antoniou Menelaos. Ha amonestat Dani Rodríguez, Sergi Domínguez i Marc Bernal, del Barça i als visitants Hlushchenko, Drozd i Tsukanov.