Ja som més de 25.000 penyistes registrats!

Ja som més de 25.000 penyistes registrats!

Per celebrar-ho, sortegem 50 samarretes commemoratives de la Lliga 2022/2023 entre tots els i les penyistes que s’hagin registrat correctament fins al 25 d’octubre

El procés d’identificació dels penyistes impulsat pel FC Barcelona va arrencar el mes d’abril i està sent tot un èxit. Ja són més de 25.000 persones les que s’han registrat correctament i es poden beneficiar de tots els avantatges que els atorga el Club i rebre el seu carnet oficial de penyista del FC Barcelona en les seves versions física i digital.

A sis mesos de l’arrencada del projecte, podem destacar que, a part de a Catalunya i Espanya, Polònia és el país amb més penyistes registrats, amb més de 1.500. Aquest país europeu sempre ha tingut una gran tradició barcelonista, però l’arribada de Lewandowski ha potenciat d’allò més l’afició al Barça. A més de Polònia, és sorprenent el fervor que aixeca a l’Iraq el FC Barcelona, amb més de 900 penyistes registrats al país de l’Orient Mitjà. Al continent americà, el país amb més penyistes registrats són els Estats Units, on gairebé 500 barcelonistes ja han rebut el seu carnet de penyista oficial.

Un samarreta exclusiva per celebrar els 25.000 registres

Per agrair a tots els i les nostres penyistes la seva fidelitat, el FC Barcelona posa en marxa un nou sorteig per a tothom que s’hagi registrat correctament fins al 25 d’octubre del 2023. Se sortejaran 50 samarretes Victory de la Lliga Masculina aconseguida per l’equip de Xavi Hernández la temporada 2022/2023. Podeu consultar les condicions del sorteig en aquest enllaç: Bases Legals

Avantatges per als i les penyistes registrats

Els i les penyistes correctament identificats en el registre del FC Barcelona poden gaudir de molts avantatges especialment dissenyats per a la seva afició penyística, des d’entrades per als desplaçaments, fins a descomptes en molts dels partits que juguen els equips professionals del FC Barcelona, o un 25% de descompte al Barça Immersive Tour. 

Podeu identificar-vos com a penyistes del FC Barcelona i gaudir de tots els avantatges, promocions i sortejos en aquest enllaç:

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut