Torna el bàsquet al migdia

Torna el bàsquet al migdia

El Barça rep el Morabanc Andorra en el duel de la jornada 4 de la Lliga Endesa

El partit es jugarà a les 12.30h, un horari que ara no és gens habitual, malgrat que sí que ho va ser en el passat. És el partit perfecte per venir a gaudir amb la família de la bonica experiència de viure un partit de bàsquet al Palau Blaugrana.

L’equip de Roger Grimau arriba a la cita domèstica després d’una convincent victòria a la primera jornada de l’Eurolliga davant l’Anadolu Efes d’Istanbul (91-74). Un triomf coral en el que hi va tenir un paper destacat el fitxatge estrella d’aquest exercici: Willy Hernangómez, que va acabar el matx amb 18 punts, 3 rebots, 1 recuperació, 1 tap i 6 faltes rebudes, per un 24 de valoració. En l’equip blaugrana, però, també van destacar Rokas Jokubaitis, Jan Vesely o Nico Laprovittola.

El rival

El Morabanc Andorra és un recent ascendit a la Lliga Endesa, malgrat tenir una bona trajectòria en els anys que va ser a la màxima categoria. Els del Principat, però, van ser molt consistents la temporada passada i van assolir l’ascens amb solvència i es van imposar amb autoritat a la resta de rivals. L’equip que entrena Natxo Lezkano té en Tyson Pérez un dels seus principals referents ofensius, juntament amb l’exGran Canaria i exSaragossa, Stan Okoye. Pérez està cedit per l’Unicaja de Màlaga, equip que el va contractar i l’ha deixat cedit aquesta temporada. També destaca en l’equip dels Pirineus, la direcció del veterà base nord-americà, Andrew Goudelock.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut