La convocatòria per a viatjar a Granada

La convocatòria per a viatjar a Granada

El tècnic blaugrana ha donat a conèixer la llista de jugadors disponibles per l'enfrontament d'aquest diumenge contra el conjunt andalús

Tot a punt per al duel contra el Granada! El conjunt de Xavi Hernández viatja cap a la ciutat andalusa per disputar el que serà el darrer partit abans de l'aturada de seleccions. Aquest diumenge a les 21.00 hores CET, els culers buscaran una nova victòria que els permeti continuar en la part alta de la classificació.

Al davant es trobaran un equip necessitat de punts que encadena tres derrotes i dos empats. És per això que l'equip blanc-i-vermell anirà a totes per aconseguir una victòria moral i tres punts que els doni vida per catapultar-se cap amunt de la taula.

Els 20 convocats

Per afrontar aquest duel, el Barça té baixes sensibles com les de Pedri, Frenki, Raphinha i aquesta setmana s'ha sumat la de Lewandowski. El centre del camp i la davantera tenen ara menys peces disponibles, però la banqueta del Barça té recursos per suplir aquestes baixes.

Sense aquests jugadors la llista del tècnic blaugrana és: Ter Stegen, João Cancelo, Balde, R. Araujo, I. Martínez, Gavi, Ferran, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Marcos A., Romeu, S. Roberto, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, Fermín, Pau Víctor i Marc Guiu. Tant Pau Víctor com Marc Guiu entren per primera vegada en una convocatoria oficial blaugrana.

El darrer entrenament a la Ciutat Esportiva

Abans de desplaçar-se cap a la comunitat andalusa, el FC Barcelona ha realitzat una sessió matinal amb tots els jugadors disponibles al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. També han entrenat M. Casadó, Pau Víctor i Marc Guiu del Barça Atlètic.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut