Porto - Juvenil A: Gran victòria a Portugal (0-2)

Porto - Juvenil A: Gran victòria a Portugal (0-2)

Els gols de Marc Guiu i Ángel Alarcón en el tram final de l’enfrontament permeten al Barça col·locar-se líder en solitari del grup H de la Youth League

Victòria clau i molt important del Juvenil A del Barça, que tornarà de Portugal amb tres punts més a la butxaca i com a líder en solitari. Perquè l’equip culer ha guanyat el Porto a l’estadi Jorge Sampaio (0-2) i segueix invicte aquesta temporada, amb les dues victòries a la fase de grups de la Youth League a més dels cinc triomfs a la Lliga.

Ha costat, però els gols de Marc Guiu i Ángel Alarcón en el tram final de l’enfrontament han permès al Barça assolir un meritori triomf, contra un dur rival, i deixant novament la porteria a zero. Una bona prova per a un Barça que continua caminant ferm en aquesta fase de grups, després de derrotar el Royal Antwerp en la primera jornada. 

El 0-0 es manté pràcticament fins al final

Tot i merèixer-ho abans, el Juvenil A no ha pogut trencar el 0-0 inicial fins a deu minuts del final del partit, ja quan s’acabava el matx. I això que, prèviament, ha tingut grans ocasions per avançar-se, però el desencert i la mala sort s’han interposat en el camí dels culers, especialment en el primer temps. 

Els d’Óscar López ja han avisat molt ràpidament, en els primers minuts de joc, quan Darvich ha tingut un xut que ha marxat per sobre de la porteria (min 8). Però les més clares han arribat a través de les botes de Bernal (min 28) i Marc Guiu (min 40), malgrat que ambdues rematades s’han estavellat contra el travesser. 

Després d’un primer temps complet, a la represa el Porto també ha pressionat, però primer Cubarsí, que ha tallat una rematada dins l’àrea de Candé (min 51), i després Yaakobishvili, que ha aturat un potent xut de Tiago Andrade (min 72), han salvat els culers. 

Això ha fet possible que una assistència de Dani Rodríguez cap a Marc Guiu, que ha acabat al fons de la porteria després de definir a la perfecció, hagi avançat el Barça en el marcador per fer un pas endavant cap al triomf (0-1, min 80). El resultat, finalment, l’ha acabat arrodonint Ángel Alarcón, que després d’un córner en contra i un rebot, ha creuat més de mig camp i ha acabat posant el 0-2 definitiu (min 87).  

D’aquesta manera, després de dues jornades, el Barça suma dos triomfs i ja es col·loca líder en solitari del grup H de la Youth League. Ara el proper repte serà rebre el Shakhtar Donetsk a l’Estadi Johan Cruyff, el proper 25 d’octubre (14.00 hores). L’equip ucraïnès ha guanyat el Royal Antwerp en l’altre partit del grup i, a hora d’ara, suma tres punts a la classificació. 

LA FITXA

PORTO, 0

BARÇA, 2

Porto: Diogo Fernandes, Martim Fernandes, Bernardo Ferreira, Luis Gomes, Dinis Rodrigues, Ussumane Djaló (Mariano Regal, min 83), André Oliveira (Tiago Campos, min 70), Rodrigo Mora (Gil Martins, min 62), Gonçalo Sousa (Alfa Baldé, min 70), Jorge Meireles (Tiago Andrade, min 62) i Anhá Candé.

Barça: Yaakobishvili, H. Fort (Olmedo, min 74), Cubarsí, Cuenca, Albert Navarro, Bernal, Nil Calderó (Ángel Alarcón, min 74), Pau Prim (Juan Hernández, min 83), Marc Guiu (Guille, min 83), Darvich (Cristo, min 59) i Dani Rodríguez.

Gols: 0-1, Marc Guiu (min 80). 0-2, Ángel Alarcón (min 87).

Àrbitres: Miloš Gigovic. Groga als locals Candé, Rodrigo Mora i Martim Fernandes; i als visitants Darvich, Bernal Casas i Guiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut