Les mundialistes blaugranes, homenatjades a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

Les mundialistes blaugranes, homenatjades a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

Les blaugranes han copsat els focus en la prèvia del Barça-Sevilla i han rebut una forta ovació per part de la parròquia culer

Amb una tronadora ovació. Així ha rebut l'Estadi Olímpic Lluís Companys les quinze blaugranes mundialistes abans del FC Barcelona - Sevilla. Unes teloneres de luxe, que han rebut el reconeixement pel treball fet a la cita mundialista d'Austràlia-Nova Zelanda. Un torneig que va acabar alçant la selecció amb més representació blaugrana. 

 

Irene Paredes, Salma Paralluelo, Mariona Caldentey, Alexia Putellas, Cata Coll, Aitana Bonmatí i Ona Batlle es van penjar la medalla d'or. Però també cal destacar la plata de Lucy Bronze i Keira Walsh, amb Anglaterra. Així com, el bronze de la sueca Fridolina Rolfö. Totes elles protagonistes en la prèvia de la jornada 8. 

L'afició barcelonista també ha aplaudit les altres culers que van participar en la cita mundialista. Asisat Oshoala, Caroline Graham Hansen, Ingrid Engen, Esmee Brugts i Giulia Dragoni.

mini__SG_0445

Uns noms que han completat la nòmina de les 15 jugadores del FC Barcelona que han saltat a la gespa de l'Estadi Olímpic Lluís Companys per rebre l'escalf del públic blaugrana. 

Aitana, un reconeixement especial

Entre totes aquestes destacades culers, cal fer una menció especial a Aitana Bonmatí. L'estel·lar migcampista de Sant Pere de Ribes també ha ofert a l'afició el premi a la Millor Jugadora d’Europa de la UEFA.

mini__SG_0457_1

Un guardó platejat que ha brillat en una prèvia de molts quirats. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut