Montjuïc homenatja les quinze mundialistes

Montjuïc homenatja les quinze mundialistes

En la commemoració també es farà un reconeixement especial a Aitana Bonmatí, millor jugadora d’Europa de la UEFA

Aquest divendres, prèviament al partit corresponent a la vuitena jornada de Lliga entre el primer equip masculí i el Sevilla que es disputarà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys a les 21 h, les jugadores del Femení que van participar en el Mundial celebrat a Austràlia i Nova Zelanda rebran un homenatge públic envoltades dels socis i sòcies i de l'afició blaugrana, en què compartiran les seves medalles.

Ni més ni menys que deu de les jugadores de Jonatan Giráldez van ser presents al podi de la competició. Fridolina Rolfö va aconseguir classificar-se en tercera posició amb Suècia; Lucy Bronze i Keira Walsh van esdevenir segones classificades amb Anglaterra; i Irene Paredes, Salma Paralluelo, Mariona Caldentey, Alexia Putellas, Cata Coll, Aitana Bonmatí i Ona Batlle es van proclamar campiones del món amb la selecció espanyola, en una fita històrica per a l’esport femení. 

D’altra banda, Asisat Oshoala, Caroline Graham Hansen, Ingrid Engen, Esmee Brugts i Giulia Dragoni també van participar en aquest darrer Mundial amb els seus països. 

La centrecampista Aitana Bonmatí, que va ser designada MVP del Mundial i que el 31 d’agost va ser escollida millor jugadora d'Europa per la UEFA, rebrà un reconeixement especial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut