Robert Pitxitxi Lewandowski

Robert Pitxitxi Lewandowski

El davanter polonès acumula cinc partits consecutius marcant, la seva millor ratxa amb la samarreta del FC Barcelona

El gol és una de les coses més boniques del futbol. I al Barça aquesta alegria la porta Robert Lewandowski. El Pitxitxi va desfermar la bogeria de l'Estadi Olímpic Lluís Companys en dues ocasions. Dues guspires d'entusiasme per començar el camí de la remuntada en una nova nit especial a la muntanya màgica. 

Normalment, les muntanyes es relacionen amb divinitats i són objecte de llegendes. I l'Estadi Olímpic Lluís Companys ja comença a tenir una figura divina palpable. Robert Lewandowski va marcar dos gols esperançadors en la victòria contra el Celta (3-2). Dues celebracions que no va poder cridar a tot pulmó, perquè no hi havia temps a perdre, s'havia iniciat el camí de la remuntada i Robert no hi volia posar fre. Primer, al minut 80, després d'una passada estratosfèrica de João Félix, va mostrar la seva plasticitat que pocs mortals tenen per batre el porter rival (1-2). 

mini_FCB_Celta-111

Després, al minut 85, el polonès va dibuixar una acció anotadora més terrenal. Típica d'un davanter centre que té molt gol a les botes. Passada enrere de João Cancelo, que no es volia quedar enrere en la seva història quasi paral·lela amb el 14, i xut creuat des de l'alçada del punt de penal per posar el 2-2. 

_SG_9435

Setembre: la rutina anotadora de Lewy 

Així doncs, només va necessitar dos tocs per ampliar la seva ratxa anotadora, que s'eleva a cinc partits consecutius marcant. Una successió eufòrica que iguala la seva millor ratxa amb l'elàstica barcelonista. Casualment, també va ser al setembre de l'any passat. Ara, el setembre del 2023, el s'endinsa en la seva particular rutina; les figures llegendàries també tenen costums. Vila-real, Osasuna, Betis, Anvers i Celta (2) en poden donar fe. Cinc duels que han vist el nom de Robert Lewandowski al fons de la xarxa. Una ratxa que, actualment, només està a l'abast de dos jugadors més a Europa: Serhou Guirassy i Kylian Mbappé. 

Aquest prolífic mes de setembre li ha permès a Robert agafar el nom de Robert Pitxitxi Lewandowski. El davanter barcelonista acumula cinc dianes al capdavant de la llista d'anotadors de la Lliga, empatat amb Bellingham. Sens dubte, l'atacant s'ha reenganxat en la cursa de màxims golejadors. I el seu objectiu no és altre que repetir el guardó de la temporada passada per continuar escrivint pàgines mítiques amb la samarreta del FC Barcelona. Per continuar donant felicitat a la parròquia blaugrana.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut