FC Barcelona - Valencia CF: Les jugadores s'acullen al dret a vaga

FC Barcelona - Valencia CF: Les jugadores s'acullen al dret a vaga

El partit ha quedat oficialment suspès a les 21.30h

El FC Barcelona informa que les jugadores del primer equip femení han decidit acollir-se al dret a vaga i no s’han presentat al partit contra el Valencia CF corresponent a la primera jornada de la Liga F que s’havia de jugar al Estadi Johan Cruyff avui a partir de les 21h00.

Aquesta decisió s’emmarca en la convocatòria de vaga les futbolistes la Lliga F per les dues primeres setmanes de competició.

El Club reitera el suport a les seves jugadores i en les iniciatives per la professionalització de les estructures del futbol femení al mateix temps que vol posar en valor el compromís sostingut en el temps del FC Barcelona en els programes propis d’impuls i suport a l’esport femení.

Com va anunciar ahir, el FC Barcelona procedirà amb la devolució de l’import de les entrades del partit d’avui que es farà de forma automàtica als compradors i compradores a través de la pàgina web i a les mateixes taquilles, presentant l’entrada original, a tots aquells aficionats i aficionades que hagin adquirit entrades a les taquilles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut