Cancelo, Félix, I. Martínez debuten amb el FC Barcelona

Cancelo, Félix, I. Martínez debuten amb el FC Barcelona

Cancelo, Félix i Iñigo Martínez han disputat els seus primers minuts com a culers en la victòria contra l'Osasuna

Un partit de primeres vegades. Aquesta nit ha estat especial per a tres jugadors blaugrana, ja que en l'enfrontament contra l'Osasuna s'han viscut fins a tres debuts amb la samarreta del Barça. Joao Cancelo, Joao Félix i Iñigo Martínez han disputat els primers minuts com a blaugranes en la victòria a El Sadar.

Al minut 59 arriba el primer

No s'ha hagut d'esperar gaire per veure el darrer fitxatge del FC Barcelona sobre el terreny de joc. Joao Cancelo ha estat l'últim a arribar, però el primer a debutar. Al minut 59 de partit, el lateral dret ha entrat en el lloc de Sergi Roberto, ocupant la banda esquerra de l'esquema blaugrana.

En la seva primera actuació amb l'equipació culer ja ha deixat veure espurnes de la seva qualitat, com, per exemple, una gran passada a Lewandowski que gairebé acaba en gol del polonès. La participació del nou 2 blaugrana ha acabat amb 19 intervencions, 13/14 en passades i dos duels guanyats.

Joao Félix, el següent a entrar al camp

Al minut 80 ha estat el torn del Joao Félix. El portuguès ha entrat en el lloc d'Oriol Romeu i ha ocupat el flanc esquerre de l'ofensiva blaugrana. Amb el 14 a l'esquena i tan sols després d'uns dies de l'anunci de la seva arribada, el davanter ja ha disputat els primers minuts amb l'equipació culer.

Acumulant poc més 20 minuts de joc, el jove jugador encara no ha pogut demostrar la seva qualitat, però la seva participació ha servit per tenir una primera presa de contacte amb la idea de joc barcelonina.

Finalment, trepitja la gespa: Iñigo Martínez

L'últim a immortalitzar el seu debut amb la samarreta blaugrana ha estat el central basc. Al minut 91, Iñigo Martínez ha entrat en el lloc de Christensen, un canvi de central per central que ha servit per començar a sumar minuts de jocs amb l'equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut