El FC Barcelona incorpora João Félix

El FC Barcelona incorpora João Félix

El club blaugrana ha arribat a un acord amb l'Atlètic de Madrid per la cessió del portuguès, que arriba fins al 30 de juny del 2024

El FC Barcelona i l'Atlético de Madrid han arribat a un acord per a la cessió del jugador João Félix fins al 30 de juny de 2024. No existeix opció de compra.

El Club expressa públicament el seu agraïment al jugador per l'esforç econòmic realitzat i el seu desig de vestir la samarreta blaugrana.

"He complert un dels meus objectius de petit. Estic molt feliç de ser aquí i ara he d'aprofitar el moment i donar-ho tot", ha declarat João Félix en declaracions als mitjans oficials del Club. "Espero que sigui el millor any de la meva vida, amb moltes victòries, títols i èxits", ha afegit. 

 

Un talent diferencial

La seva aparició al més alt nivell va ser espectacular. Després de debutar amb 18 anys acabats de fer amb el primer equip de Benfica a l’inici de la temporada 2018/19, ràpidament va fer-se un lloc a la mitjapunta de Les Àguiles i va ser la gran sensació del curs. Per exemple, a la lliga portuguesa, que va acabar guanyant, va acabar com el quart màxim golejador amb 15 dianes i ho va complementar amb set assistències de gol.

Entre totes les competicions, va jugar un total de 43 partits i va enlluernar tot el món del futbol amb el seu talent i capacitat creativa en el terç final del camp. De fet, aquella grandíssima temporada el va fer mereixedor del Premi Golden Boy que, posteriorment, han guanyat Pedri o Gavi.

Àmplia experiència al futbol espanyol

Després d’aquestes grans actuacions, l’Atlètic de Madrid el va convertir en el fitxatge més car de la història del club matalasser. I, des d’aquell estiu de 2019, João Félix ha acumulat més d’un centenar de partits amb l’Atlètic de Madrid, en un total de tres temporades i mitja, ja que el curs passat també va tenir una aventura a la Premier de la mà del Chelsea, que va aconseguir la seva cessió per a la segona part del curs.

Ara, encara amb 23 anys, i després d’haver expressat el seu desig de jugar de blaugrana, ho podrà complir per demostrar el seu talent.

WhatsApp Image 2023-09-01 at 22.15.40

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut