Acord amb el Betis per al traspàs d'Abde

Acord amb el Betis per al traspàs d'Abde

El FC Barcelona i el club andalús han arribat a un acord per al traspàs del jugador marroquí

El FC Barcelona i el Real Betis Balompié han arribat a un acord per al traspàs d'Ez Abde per 7,5 milions d’euros. El club blaugrana es reserva un dret de recompra i el 50% d'una futura venda del jugador.  

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Ez Abde pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

14 partits de blaugrana

Abde Ezzalzouli arriba al Barça la temporada 2021/22 procedent de l'Hèrcules d'Alacant. Nascut el 17 de desembre de 2001, va començar a jugar als equips inferiors de l'Elx, però a l'etapa juvenil va destacar a l'Hèrcules i va fer el salt al seu filial. La temporada 2019/20 ja era jugador del primer equip, amb qui va disputar 22 partits entre la Segona Divisió B i la Copa del Rei abans de signar pel Barça Atlètic.

El 30 d'octubre del 2021, debuta amb el primer equip del Barça davant el Deportivo Alabès en un partit de Lliga. El seu desbordament i desimboltura li permeten disputar minuts i fins i tot sumar titularitats de blaugrana. 12 partits i un gol va ser el seu bagatge en la primera campanya de culer.

La temporada 2022/23, el marroquí surt cedit a l'Osasuna, on es consolida a Primera i fa una gran temporada. Ajuda el club pamplonès a acabar al setè lloc i a arribar a la final de la Copa del Rei. Més enllà dels 34 partits i sis gols al Sadar, Abdessamad Ezzalzouli va oferir velocitat i desequilibri al seu llibre d'estil, que també va tenir moments de disbauxa.

La seva qualitat amb el conjunt rojillo el va portar al vermell de la selecció del Marroc. I ni més ni menys que al Mundial de Qatar 2022, formant part d'una de les revelacions de la cita mundialista que va accedir a les semifinals, Ez Abde va sumar tres partits al Pròxim Orient i, a més, es va penjar la medalla d'or a la Copa d'Àfrica sub23, on va ser el màxim golejador i assistent.

Un trofeu amb el qual va arribar, de nou, al FC Barcelona, on en aquest inici de campanya havia sumat dues participacions més al seu currículum culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut