Ansu Fati, cedit al Brighton & Hove Albion

Ansu Fati, cedit al Brighton & Hove Albion

El FC Barcelona i el club anglès han arribat a un acord per a la cessió del jugador fins al 30 de juny del 2024

El FC Barcelona i el Brighton & Hove Albion Football Club han arribat a un acord per a la cessió del jugador Ansu Fati fins al 30 de juny de 2024. No existeix opció de compra.

D'aquesta manera, Ansu Fati seguirà desenvolupant el seu futbol a la Premier, després de créixer al Barça. Perquè, amb només 10 anys, el davanter ja vestia de blaugrana. L'any 2012 va arribar a La Masia procedent de les categories inferiors del Sevilla i es va incorporar a l'Aleví A, on va anar progressant i cremant etapes fins arribar al primer equip.

Va ser l'any 2019 quan va debutar amb el '31' a l’esquena amb el primer equip quan només tenia 16 anys, en un partit de Lliga contra el Betis. I només van passar sis dies per estrenar-se com a golejador, ja que va marcar el primer gol amb la samarreta blaugrana en el partit de Lliga de la jornada següent contra l'Osasuna.

Les xifres en aquesta primera temporada, la 2019/20, ja van deixar entreveure la qualitat del jove jugador. En la seva estrena va disputar 33 partits, 15 com a titular, i va fer 8 gols i 1 assistència. Ansu Fati va establir rècords de precocitat i es va convertir en el jugador titular més jove de la història del Club i en el jugador més jove en marcar i assistir en un duel de la Lliga.

El curs 2020/21, l’atacant va ser inscrit amb fitxa del primer equip i va canviar el dorsal '31' pel '22'. Tot indicava que seria la temporada de consolidació del jove davanter, però va patir una lesió de genoll del qual va ser operat i va perdre's bona part del curs. 

Recuperat, i ja amb el '10' a l'esquena, va redebutar el 26 de setembre de 2021. Des de llavors ha jugat 69 partits i ha marcat 16 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut